20 Yaşında değildir o. Fotoğraf isteyin, fotoğraf atmıyor ise 20 yaşında değildir.Adam 20 yaşındaymış bu arada ve 20 yaşında böyle bir şey diyorsa zaten o kim bilir daha kaç kişiye böyle küfür etmiştir.
20 Yaşında değildir o. Fotoğraf isteyin, fotoğraf atmıyor ise 20 yaşında değildir.Adam 20 yaşındaymış bu arada ve 20 yaşında böyle bir şey diyorsa zaten o kim bilir daha kaç kişiye böyle küfür etmiştir.
Takım arkadaşlarıyla bir bir iletişime geçip sordum. 20 yaşlarındaymış ve takım sohbetinden zaten bana bilmem ne çocuğu diye küfür etmiş. Tabii ben de o mesajı göremediğim için bir şey diyemedim.20 Yaşında değildir o. Fotoğraf isteyin, fotoğraf atmıyor ise 20 yaşında değildir.
Hocam kaç yaşındasınız? Ben olsam dava açardım.Takım arkadaşlarıyla bir bir iletişime geçip sordum. 20 yaşlarındaymış ve takım sohbetinden zaten bana bilmem ne çocuğu diye küfür etmiş. Tabii ben de o mesajı göremediğim için bir şey diyemedim.
Ben de 46 yaşındayım. İnandın mı? Hayır.Adam 20 yaşındaymış bu arada ve 20 yaşında böyle bir şey diyorsa zaten o kim bilir daha kaç kişiye böyle küfür etmiştir.
Ben daha reşit bi insan değilim. 15 yaşındayım. Zaten bu gibi -IQ insanlarla uğraşmak istemem. Aklımda bulunsun diye dedimHocam kaç yaşındasınız? Ben olsam dava açardım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.