S10 Plus vs. iPhone 11

anljoe

Femtopat
Katılım
27 Ekim 2020
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
iPhone 6S kullanıyorum, aklıma bu iki cihaz takıldı, 11 4 sene daha güncelleme alacak ve bundan hoşlanan biriyim ayrıca tam ihtiyacıma göre bir cihaz fakat daha ucuz S10 Plus ihtiyacım olmayan bir sürü özellik sunmakla beraber kulaklık girişi var ve ekranı çok hoşuma gitti ve yanıma daha çok para kalıyor :) S10 Plus ile ilgili birkaç sorun var; 2 sene daha güncelleme alacak, Exynos, çok fazla Bloatware var, AMOLED ekranlar güzel gözükse de ekran yanması diye bir şey olduğunu gördüm ama ne sıklıkta olduğunu görmedim.

11 ise buna göre daha pahalı, kulaklık girişi yok yani daha fazla para harcamam gerekiyor üstüne bir de Apple tüm telefonların kutularından kulaklık ve şarj cihazı çıkarıldı bu da beni biraz soğuttu üstelik S10 Plus'ın kutusundan şeffaf kılıf kulaklık ve cihaza takılı ekran filmi çıkıyor ama yazdığım gibi benim için bazı sorunları var. Günlük kullanım olarak oyun neredeyse hiç oynamıyorum en fazla 30-45K YouTube, sosyal medyada dolanıp müzik dinliyorum biraz uzun oldu :) Diğer önerilere de açığım.
 
Ben de 6S'den S10 Plus'a geçtim. İlk başta ekranı hoşuma gitti ama şuan S10 Plus'ı verip 11 aldım. Dünya varmış, kağıt üstünde S10 Plus şarj ve kamerada iyi ancak kağıt üstünde. iPhone başka 1.5 gün gidiyor şarjı, S10 Plus günde 2 fulleme istiyor. Ucu ucuna yetiyordu. Kamerası da S10'dan daha iyi. Android yazılımı fotoğrafla oynuyor ve yapmacık çekiyordu. iPhone'dan şaşma.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı