S10 Serisi ile Gelen Koruma Camı Sökülmeli mi?

XtrX

Centipat
S10 E modeli kullanıyorum. Bugün bir arkadaşla konuştuktan sonra aklıma takıldı. Cihazın ekranına baktığımda kılcal çizikler gördüm ve çok fazlaydı. Bu Samsung'un kendi gönderdiği koruma plastik. Acaba bu kılcal çizik ekranda mı yoksa koruma camındaki çizikler mi? Samsung yetkilisi ilk aldığımda şimdilik sökmememi söylemişti. Çizikler gözükmüyor denecek kadar kılcal ama daha da çizilebilir geçen sürede.
Ne yapmalıyım? Nereye sorabilirim bu konuyu?
Bilgisi olan, yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bir sey olmussa zaten olmustur, bu saatten sonra degistiremezsiniz. Yalniz dedigim gibi, üzerindeki plastikten dolayi cizilme ihtimali yok. Üzerine baska bir sey degip cizildiyse orasini bilemem.

Ben de telefonun korumasini cikarmadim. Su an hala saglam.
Hangi telefonu kullanıyorsunuz?
Bir sey olmussa zaten olmustur, bu saatten sonra degistiremezsiniz. Yalniz dedigim gibi, üzerindeki plastikten dolayi cizilme ihtimali yok.
Benim sorum bir şeyin camı çizmesi değil. Samsungun ilk defa fabrika çıkışlı koruma camının ya da plastiğinin camı çizme ihtimali olup olmadığı. Yani bir şey o plastiğe kılcal çizik attığında koruduğu cama zarar vermiş olabilir mi şeklinde sordum.
Çizikleri ekran kapalıyken ışığa tutup iyice bakınca gözüküyor.
Cevaplarınız ve ilginiz için de teşekkür ederim

Son düzenleme:
Hangi telefonu kullanıyorsunuz?

S10 Plus.

Samsung'un ilk defa fabrika çıkışlı koruma camının ya da plastiğinin camı çizme ihtimali olup olmadığı.

O plastik zaten cok ince ve nazik bir sey. Normalde taktigimiz ekran koruyuculari bile ondan daha kalin ve sert maddeye sahip.

Ondan dolayi cizilme ihtimali yok.

S10 Plus.

O plastik zaten cok ince ve nazik bir sey. Normalde taktigimiz ekran koruyuculari bile ondan daha kalin ve sert maddeye sahip.

Ondan dolayi cizilme ihtimali yok.
Ee o zaman çizilmeye müsait bu koruyuculara neden samsung bizi muhtac etti. Spiegen koruyucu takicam galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…