Çözüldü S10 vs S10 lite

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ali 183

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
S10 almaya karar vermiştim ki S10 lite’ın çıkacağıyla ilgili haberler çıktı hatta fiyat bile sızdırıldı aslında o kadar çok bekleyemem ama fiyat ve özellikler olarak S10’dan daha iyi görünüyor ne yapmalıyım ?

Çözüm
Exynos zaten kötü değil, kötü diyen kim? Exynos 9820 tek çekirdek performansında SD 855-855 Plus modellerini ezip geçiyor.

Samsung'un kafası karışmış olmalı lite'ın özellikleri nasıl normalden daha yüksek olup ucuz olur.
Normalden yüksek değil ki sadece batarya olarak ön plana çıkıyor S10 serisine göre. Ekran, kamera tarafında S10 serisi çok daha iyi. CPU noktasında da ABD pazarındaki S10 serisinde SD 855 yongası var zaten.

Xiaomi Redmi Note 8 modelinde kullanılan 48MP İsocell GM2 sensör var diye biliyorum.
G2 değil G1 model adı. Bu sensör orta üst telefonlarda kullanılan bir sensör amiral gemisi modellerdeki 12 MP'lik Samsung modelleriyle asla yarışamaz, arada ciddi farklar söz konusu.
Exynos o kadar kötü değilse bence s10 3400mah benim için yeter günde 7-8 saat kullanmıyorum ve snapdragona geçmek o kadar gerekmiyorsa s10

Ocak 2020'de Hindistan'da satışa sunulacak S10 Lite ve Note 10 Lite. Şubat ayında da S11 serisi tanıtılacak, Türkiye'ye gelmesi Mart ayını bulur.

Sensör farkı var.
Samsung'un bilindik 48 MP olan sensörü, bu sensör S10 serisinden daha iyi değil, S9 serisindeki 12 MP'lik sensörlerden de iyi değil. Eminim ki S8 serisindeki arka kameralardan da daha kötüdür.

Samsung'un bilindik 48 MP olan sensörü, bu sensör S10 serisinden daha iyi değil, S9 serisindeki 12 MP'lik sensörlerden de iyi değil. Eminim ki S8 serisindeki arka kameralardan da daha kötüdür.
Xiaomi Redmi Note 8 modelinde kullanılan 48MP İsocell GM2 sensör var diye biliyorum.

Bilmem çünkü sdn 855 o kadar abartı iyi dediler exynosa da adam gibi bir inceleme yapmadılar bu yüzden exynos çöp gibi görünüyor.

Exynos zaten kötü değil, kötü diyen kim? Exynos 9820 tek çekirdek performansında SD 855-855 Plus modellerini ezip geçiyor.

Samsung'un kafası karışmış olmalı lite'ın özellikleri nasıl normalden daha yüksek olup ucuz olur.
Normalden yüksek değil ki sadece batarya olarak ön plana çıkıyor S10 serisine göre. Ekran, kamera tarafında S10 serisi çok daha iyi. CPU noktasında da ABD pazarındaki S10 serisinde SD 855 yongası var zaten.

G2 değil G1 model adı. Bu sensör orta üst telefonlarda kullanılan bir sensör amiral gemisi modellerdeki 12 MP'lik Samsung modelleriyle asla yarışamaz, arada ciddi farklar söz konusu.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…