Gorilla Glass3 olması hiç sorun değil. İsterse Gorilla 15 olsun sanki 4. kattan düşünce koruyacak. Benim eski S5 6 yıl boyunca GG3 ile ekran koruyucusuz kullandım bir çizik bile yok hala.
Hocam zaten ekranında Galaxy Fold'daki bütünleşik film gibi bir şey var, sadece kılıf yetecektir. Bunra rağmen bir şey takmak istersen ekran altı parmak izi okuyucuyla uyumlu olmasına dikkat et. Vatan'da Galaxy Buds hediyesi var bence kaçırma.Gorilla glass veya plastik olması sorun değil her türlü kılıf ve ekran koruyucu takacağım zaten. S10 Lite gibi düşünüyorum fazla abarttım biraz sanki sonuçta telefon telefon yani SD 855 var kasmaması yeterli.
tükenmiş lakin zaten 4600 den satılıyordu bu telefon galaxy buds 400 kadar düşmüştü aslında değişen bişey olmadıHocam zaten ekranında Galaxy Fold'daki bütünleşik film gibi bir şey var, sadece kılıf yetecektir. Bunra rağmen bir şey takmak istersen ekran altı parmak izi okuyucuyla uyumlu olmasına dikkat et. Vatan'da Galaxy Buds hediyesi var bence kaçırma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.