S10E mi A70 mi?

Bütçe
5000

g0lgeTr

Picopat
Daha fazla  
Aga hangisini alacağıma karar veremedim şu iki telefon arasından benim için iyi olanı seçebilir misiniz? Çok fazla oyun oynamam öyle günlük kullanım için kullanırım. Beni bir 5 yıl idare etsin yeter.

Aslında bizim tarafta A70 3500 TL civarı özelliklerini incelemeniz için attım, fiyatını boş verin.

Aga hangisini alacağıma karar veremedim şu iki telefon arasından benim için iyi olanı seçebilir misiniz? Çok fazla oyun oynamam öyle günlük kullanım için kullanırım. Beni bir 5 yıl idare etsin yeter.

Aslında bizim tarafta A70 3500 TL civarı özelliklerini incelemeniz için attım, fiyatını boş verin.

Buradan farklarına bakabilirsin. İşlemci olarak S10e önde ama daha büyük ekran istersen a70.S10E'yi arkadaşım kullanıyordu harbiden küçük telefonlardan.

S10e her türlü.

Buradan farklarına bakabilirsin. İşlemci olarak S10e önde ama daha büyük ekran istersen a70.S10E'yi arkadaşım kullanıyordu harbiden küçük telefonlardan.

Doğrudur hocam oradan baktım da yani biraz da şarj olasılığından dedim uzun kullanımlık için çok kararsız kaldım yani
Yenilenmiş değil de ikinci el cihaz öneririm.
EyvAllah hocam fikriniz için

S10e çok daha güçlü bir telefon.
Kesinlikle hocam

S10e her türlü. EyvAllah hocam

Yenilenmis cihazlar hakindaki tehberimi okursanız sevinirim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı