S10e telefonun kutusu açık geldi

Gökayzen

Hectopat
Daha fazla  
Yeni aldığım S10e telefon bugün elime ulaştı ve kutuyu açtığımda içindeki aksesuarların orijinal olmadığını fark ettim ayrıca telefonun arka cam jelatini çıkarılmıştı ve arkası kirliydi. Ayrıca IMEI stickerlerinden 1 tanesi sökülmüştü ve SIM çıkarma iğnesiyle kılıfıda kutusunun içinde yoktu. PttAVM de yazan 2 yıl Samsung garantisininde sorgulayarak bittiğini öğrendim. Ne yapmalıyım?

Yeni aldığım S10e telefon bugün elime ulaştı ve kutuyu açtığımda içindeki aksesuarların orijinal olmadığını fark ettim ayrıca telefonun arka cam jelatini çıkarılmıştı ve arkası kirliydi. Ayrıca IMEI stickerlerinden 1 tanesi sökülmüştü ve SIM çıkarma iğnesiyle kılıfıda kutusunun içinde yoktu. PttAVM de yazan 2 yıl Samsung garantisininde sorgulayarak bittiğini öğrendim. Ne yapmalıyım?
14 gün koşulsuz iade hakkınız var. İade edin.

Ayrıca üzerinde KVK logosu olmasına rağmen sorguladığımda KVK garantisinin olmadığını fark ettim. Resimde Samsung'un sitesinde yaptığım sorgulama var.

14 gün koşulsuz iade hakki kaldırılmış galiba formda gördüm.

Ben de öyle bir şey gördüm o yüzden buraya sordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca üzerinde KVK logosu olmasına rağmen sorguladığımda KVK garantisinin olmadığını fark ettim. Resimde Samsung'un sitesinde yaptığım sorgulama var.

Bende öyle bir şey gördüm o yüzden buraya sordum.
Hocam geçmiş olsun hemen iade edin. Ayrıca IMEI bilgileri görünüyor resimde onu silin hemen.

14 gün koşulsuz iade hakki kaldırılmış galiba formda gördüm.
Koşulsuz iade kalktı durum vahim burda. İade etmesi gerek iade alınmazsa Tüketici Hakem heyetine başvurması gerek burada dolandırıcılık var resmen.

Hocam fotoğrafı silin İMEİ bilginiz görünüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı