S10e ve S10 2022 deneyimleri nasıl?

576864

Kilopat
Katılım
6 Ağustos 2020
Mesajlar
9.141
Makaleler
3
Çözümler
78
Bu dönemde kullanıpda memnun olan var mı? Genel olarak ne kadar memnunsunuz ve neyini beğendiniz de aldınız. Telefonları kullanan hocalarım varsa cevaplarsa sevinirim.
 
Bu dönemde kullanıpda memnun olan var mı? Genel olarak ne kadar memnunsunuz ve neyini beğendiniz de aldınız. Telefonları kullanan hocalarım varsa cevaplarsa sevinirim.

Ben S10Plus kullandım bayağı süre. Güzel bir telefon ama hep dokunmatikte sıkıntı yaşadım. Hep ayarlara girip çözünürlüğü değiştirmek zorunda kalıyordum. Sonra düzeliyordu ama bazen düzelmiyordu da, ayrıyeten oyun oynayacaksan SD versiyon bulamayacağın için Exynos kullanacaksın. Ben onunla basit oyun oynarken bile drop yiyordum, PUBG'a girincede 5 FPS filana düşüyordu ama onun dışında kamerası çok iyi. Sesi bayağı iyi ve tasarımı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Taptic ben hiç telefonu kurcalamazdım ekran çok sıkıntı verdikten sonra kaynaklardan araştırma yaptım telefon kıvrımlı olduğu için olabilir dedim sonra çözünürlük hatasıymış ne yaptım ne ettim olmadı sıfır telefon 1 sene kullandım 1 sene boyunca bırak ayarlara girmeye güncelleme dahi yapılmamış telefon ve o kadar nazik kullandım ki samsung a yolladım sıkıntısı yok dediler bende sattım ve şuan 12 pro aldım kaçak
 
@320195 Tam Android dertleri bunlar. Ekran çözünürlüğü ve yenileme hızından pazarlama yapılır. Kullanıcı, hatalar yüzünden o özellikleri kurcalar durur sonra. Durduk yere başına dert açar sözde özellikler. Sonra adı özellik koyduk olur.
Şu telefonlar satılırken piyasada XR vardı, herkes özelliklerinden dolayı S10 cihazlara yöneldi ancak göz boyama özellikleri olduğu 1-2 yıla ortaya çıkıyor işte.

Konudaki soruya cevap vereyim, güncelleme desteği kesildi mi bilmiyorum ama kesilmek üzeredir. Almayın yani.
 

Geri
Yukarı