S20 AMOLED yanığı garantiye girer mi?

Merhaba, bende aynı sorunu yaşıyorum. Garantiye gönderdin mi ? gönderdiysen sonucu paylaşır mısın ve ne kadar sürdü çünkü garantime 10 gün kaldı da . Teşekkür ederim.
Hocam 18 marttan beri girmemiş kullanıcı, daha da vakit kaybetmeden şansınızı deneyin derim.

Hocam 18 Mart'tan beri girmemiş kullanıcı, daha da vakit kaybetmeden şansınızı deneyin derim.

Cihaz garantiye gitti bir hafta sonra ekranı pili şarj soketi Samsung Türkiye tarafından ücretsiz bir şekilde değiştirilip geriye geldi Samsung Türkiye çok teşekkür ederim neredeyse 3 yıl geçmiş fark etseydim daha önce yazardım.

Cihaz garantiye gitti bir hafta sonra ekranı pili şarj soketi Samsung Türkiye tarafından ücretsiz bir şekilde değiştirilip geriye geldi Samsung Türkiye çok teşekkür ederim neredeyse 3 yıl geçmiş fark etseydim daha önce yazardım.

Samsung farkı hocam iPhone servisi her şeye bir kulp buluyor.

Samsung farkı hocam iPhone servisi her şeye bir kulp buluyor.

Ben talep etmedim takdirde şarj soketi ile pilli değiştirmeleri beni çok şaşırttı ben de arayıp teşekkürlerimi ilettim arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla cihazın garantisi olsa bile pil servis yazsada ücreti makbulünde değiştiriyorlarmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı