S20 FE kaç sene götürür?

Bütçe yetiyorsa kesinlikle iPhone 11 alın.
S20 FE Snapdragon modeli 6-7 yılı zorlayabilecek bir model.(Ee bir zahmet yani, amiral gemisi sonuçta :))

Bütçe yetmesinden ziyade bir telefona 9 milyar civarı para ödemeyi pek gözüm almıyor, onun dışında zaten birikir alınır bir şekilde. :) O yüzden hemen hemen aynı kategorideki telefonları karşılaştırıyorum.
 
S20FE 256 GB Samsung shop uygulamasından 200 TL indirim ile 5800 TL'ye alınabiliyor ben aradaki fiyat farkını verip iPhone 11 almazdım.
Screenshot_20211123-090917_Samsung Shop.jpg
 
Telefondan neredeyse hiç oyun oynamam. Anca çalışırken molada vakit geçsin diye Subway Surf falan. 120hz olması hoşuma gidiyor, ama ileride etki yapar mı bilemiyorum.
Hocam 60 Hz e de alisiyorsunuz bir sure sonra. Evet 120 Hz guzel ama baya bir batarya omru harciyor bu da kullanim omrunu kisaltir. 5 yil kullanmazsiniz 4 yil kullanirsiniz gibisinden (Tamamen kafadan atiyorum ornek amacli). Yine de guvenin telefona sizi baya bir goturur.
 
Hocam 60 Hz e de alisiyorsunuz bir sure sonra. Evet 120 Hz guzel ama bayağı bir batarya omru harciyor bu da kullanim omrunu kisaltir. 5 yil kullanmazsiniz 4 yil kullanirsiniz gibisinden (tamamen kafadan atiyorum ornek amacli). Yine de guvenin telefona sizi bayağı bir goturur.

45-60 dk civarı bir fark oluyor.
 
J7'yi bu vakte kadar kullandıysanız performans yönünden sizi 8-10 sene bile idare edebilir.
 
Hocam 60 Hz e de alisiyorsunuz bir sure sonra. Evet 120 Hz guzel ama bayağı bir batarya omru harciyor bu da kullanim omrunu kisaltir. 5 yil kullanmazsiniz 4 yil kullanirsiniz gibisinden (Tamamen kafadan atiyorum ornek amacli). Yine de guvenin telefona sizi bayağı bir goturur.

Tabii ki hocam sonuçta 120Hz daha çok yorar telefonu, uzun vadede hesap etmek lazım.
J7'yi bu vakte kadar kullandıysanız performans yönünden sizi 8-10 sene bile idare edebilir.

Bu cevap çok mantıklı geldi bir an, ayarlar kısmına 10 saniyede giriyor telefon :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı