Şarj olayı bence şans işi,abim iphone 11 aldı ona da %22 şarj kalmıştı.Jelatin olayını bilmiyorumArkadaşlar durum başlıkta belirttiğim gibi. Amazon'dan aldım, önünde herhangi bir jelatin yok ama arkasında var, ve kutudan 16% şarjla çıktı. Normal midir? Daha önce kullanılıp kullanılmadığını nasıl anlarım?
İşlemci modeline bakabilir misiniz? Ayrıca jelatin önde de var diye biliyorum biz aldığımızda jelatinliydi.Arkadaşlar durum başlıkta belirttiğim gibi. Amazon'dan aldım, önünde herhangi bir jelatin yok ama arkasında var, ve kutudan 16% şarjla çıktı. Normal midir? Daha önce kullanılıp kullanılmadığını nasıl anlarım?
Büyük ihtimalle snapdragon modelidir,exynos satılmıyor diye biliyorumİşlemci modeline bakabilir misiniz? Ayrıca jelatin önde de var diye biliyorum biz aldığımızda jelatinliydi.
Bu tarz jelatinsiz cihazlarda exynos çıkıyor sanırım 2 3 kişi daha denk gelmişti diye biliyorum. Yine de garanti süresi ve cihazın açılış tarihine bakılması gerek bakılıyorsa eğer ki ya da en kolayı iade.Büyük ihtimalle snapdragon modelidir,exynos satılmıyor diye biliyorum
İşlemci modeline bakabilir misiniz? Ayrıca jelatin önde de var diye biliyorum biz aldığımızda jelatinliy
Açılış tarihine bakabilme şansın var mı eğer öyle bir imkan sunuyorsa programlar veya yazılımı?Snapdragon modeli hocam, önünde jelatin yok ve şarjı da %16 açıldı.
Evet hocam bende S20 FE satın aldım. Ekranında jelatin yoktu. Şarjı da %8'de geldi.Arkadaşlar durum başlıkta belirttiğim gibi. Amazon'dan aldım, önünde herhangi bir jelatin yok ama arkasında var, ve kutudan 16% şarjla çıktı. Normal midir? Daha önce kullanılıp kullanılmadığını nasıl anlarım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.