S20 FE Recovery mode açılmıyor

Hocam doğru kombinasyonları yaptığınıza emin misiniz? Ses kısma ve güç tuşuna basarsanız telefon yeniden başlar ses açma + güç tuşuna basın direkt ekran açılması lazım. Bilgisayar da bu durumda açık kalsın.
Hocam ses açma ve güç tuşuna basınca hiçbir hareketlenme olmuyor fakat ses kapama ve güce basınca yeniden başlıyor.

Hocam telefonu tuş kombinasyonlarıyla nasıl kapatabilirim telefon kilitlendiği için kapatamıyorum.

Hocam bunu yapmanın yolu şudur, önce ses kapama ve güç tuşuna basılı tutun telefon yeniden başlayacaktır. Yeniden başlama sırasında logo ekranında hemen ses açma ve güç kombinasyonu yaparak recovery moda girin.

Hocam bunu yapmanın yolu şudur, önce ses kapama ve güç tuşuna basılı tutun telefon yeniden başlayacaktır. Yeniden başlama sırasında logo ekranında hemen ses açma ve güç kombinasyonu yaparak recovery moda girin.

Yine olmadı vallahi çıldıracağım izlemediğim video kalmadı YouTube'da yine yeniden başlıyor telefon.

Bu arada telefon bilgisayara bağlı.

Yine olmadı vallahi çıldıracağım izlemediğim video kalmadı YouTube'da yine yeniden başlıyor telefon.

Allah Allah, normalde olması gerekiyor. İlk yaptığınızda setup-wizard finish hatasının çözümü bu yöntemdir.

Bu videoyu izleyin hocam:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Allah Allah, normalde olması gerekiyor. İlk yaptığınızda setup-wizard finish hatasının çözümü bu yöntemdir.

Bu videoyu izleyin hocam:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ben bugün müşteri hizmetlerini aradım teknik servise götürsek yapıyorlarmış doğru mudur?

Yok hocam yine olmadı sabaha kadar deneyeceğim son çare teknik servis.

Hocam telefon açıldığında, setup-wizard finish yazıyor mu? Yazmıyor ise tuş kombinasyonunda bir hata yapmış olabilirsiniz veya USB kablosunu kontrol edin. Diğer türlü cihaz ROM'unda sorun vardır. Diğer bir yöntem ise cihaza stock ROM atabilirsiniz. Orijinal ROM indirip Odin ile atabilirsiniz.

Not: Bu yöntemlerden cihaza bir sorun gelirse korkmanıza gerek yok, garanti kapsamında onarımı her şekilde yapılıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı