S20 FE Snapdragon almaya değer mi?

Bütçe
12000

Arda126

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Apple MacBook Pro M4 14"
CPU: Ryzen 5 7600X
Anakart: MSI Pro B650M-A
RAM: Team T-Force Red 32GB (2x16GB) DDR5 6000 MHz CL38
GPU: MSI Ventus 3X RTX 4070 Ti
M2 SSD: Kingston NV2 SNV2S 1TB
Kasa: CoolerMaster TD500 V2
PSU: MSI MPG A850GF
İşlemci soğutucu: CoolerMaster Masterliquid ML240L V2
Monitör: ASUS VP249QGR
Klavye: REDRAGON K568R DARK AVENGER RED
Mause: Razer Deathadder V2 Mini
Kulaklık: Sennheiser Accentum
Meslek
Elektrik-Elektronik Öğrencisi
Bende POCO X3 Pro var yaklaşık 3.5 yıldır kullanıyorum. Telefon değiştirmek istiyorum pek oyun oynamıyorum ufak tefek oyunlar oynuyorum. Artık çok ağır ve büyük olduğundan ve daha yazılım güncellemesi gelmediğinden ve yazılımından sıkıldığım için S20FE almak istiyorum. Alınır mı? Başka hangi telefonları önerirsiniz? (Huawei olmasın.)

Almaya değmez sakın ama sakın almayın. Arkadaslar bu mesajıma dislike yağmuru rica ediyorum lütfen, öyle yapacaksınız.

S20 FE tercih etmiyorum. Telefonu aldım, 1 ay kullandım 60hz ekran yenileme süresinde maksimum 6.30 saat aldım. Hepsiburada telefonu iade etmediği için, hakem heyeti süreci ile uğraştım. Sonrasında para iademi aldım. Onun yerine Samsung Galaxy A54 aldım. 3 yıl güncelleme desteği sunuyor ve 4 yıl güvenlik güncellemesi sunmakta. Batarya performansı ve kamera performansı çok iyi. Şu an memnunum size önermekteyim.

Almaya değmez sakın ama sakın almayın. Arkadaslar bu mesajıma dislike yağmuru rica ediyorum lütfen, öyle yapacaksınız.

S20 FE tercih etmiyorum. Telefonu aldım, 1 ay kullandım 60hz ekran yenileme süresinde maksimum 6.30 saat aldım. Hepsiburada telefonu iade etmediği için, hakem heyeti süreci ile uğraştım. Sonrasında para iademi aldım. Onun yerine Samsung Galaxy A54 aldım. 3 yıl güncelleme desteği sunuyor ve 4 yıl güvenlik güncellemesi sunmakta. Batarya performansı ve kamera performansı çok iyi. Şu an memnunum size önermekteyim.
Sakın almayın kısmını bilemem ama pil ömrüne katılırım.
Poco X3 proya göre pil ömrü çok az olacaktır. Telefon 120hz ama kullandırtmıyor bile, pili hızlı bitiyor.
Onun dışındaki şeyler için alınabilir güzel çekiyor vs.

Sakın almayın kısmını bilemem ama pil ömrüne katılırım.
Poco X3 proya göre pil ömrü çok az olacaktır. Telefon 120hz ama kullandırtmıyor bile, pili hızlı bitiyor.
Onun dışındaki şeyler için alınabilir güzel çekiyor vs.
Kamera ve ekran kısmında süper zaten, ama batarya işi bozuyor.

Almaya değmez sakın ama sakın almayın. Arkadaşlar bu mesajıma dislike yağmuru rica ediyorum lütfen, öyle yapacaksınız.

S20 FE tercih etmiyorum. Telefonu aldım, 1 ay kullandım 60Hz ekran yenileme süresinde maksimum 6.30 saat aldım. Hepsiburada telefonu iade etmediği için, hakem heyeti süreci ile uğraştım. Sonrasında para iademi aldım. Onun yerine Samsung Galaxy A54 aldım. 3 yıl güncelleme desteği sunuyor ve 4 yıl güvenlik güncellemesi sunmakta. Batarya performansı ve kamera performansı çok iyi. Şu an memnunum size önermekteyim.

6.5 saat size yetmiyor ise neden S20 FE aldınız ki? Ben batarya konusunda fazla beklentiye kapılmadan aldım ve bataryasından memnun kaldım, tek şikayetim ekran parlaklığı oldu, %100 olduğunda dahi açık havada görünmüyor.

6.5 saat size yetmiyor ise neden S20 FE aldınız ki? Ben batarya konusunda fazla beklentiye kapılmadan aldım ve bataryasından memnun kaldım, tek şikayetim ekran parlaklığı %100 olduğunda dahi yetersiz kalıyor.
Ben tüm videolara baktığım zaman, ve bu forumdaki bir arkadaş 120hz ekran yenileme hızında 7-7.5 saat ekran süresi veriyor dedi. Ben aldıktan sonra maalesef facia çıktı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı