S20 FE uçak modundan çıkmıyor

@Astiva hocam siz beni dinleyin. SamMobile üzerinden ROM'u indirip baştan kurun cihaza. Düzeldi düzeldi, düzelmezse sorun büyük ihtimal donanımsaldır.

@Astiva hocam siz beni dinleyin. SamMobile üzerinden ROM'u indirip baştan kurun cihaza. Düzeldi düzeldi, düzelmezse sorun büyük ihtimal donanımsaldır.

ROM kurmak da ayrı bir çile olacak galiba. Arkadaşım benden uzakta olduğu için ben yapamayacağım. Rehber gibi bir şey mevcut mu kurmak için?

Sıfırlandıgını kaçırmışım :)

Güvenli modu denemiş ve olmadığını belirtti.

ROM kurmak da ayrı bir çile olacak galiba. Arkadaşım benden uzakta olduğu için ben yapamayacağım. Rehber gibi bir şey mevcut mu kurmak için?

Hocam dikkatli olmanız gerek yalnız cihaz brick olmasın, sonra ugraş dur. Ben zamanında kendi başıma en son ROM atmayı denedigimde brick yemiştim, neyse ki garantiye gönderdim garanti kapsamında olmamasına ragmen yapmışlardı.

Merhaba, ROM kurulum rehberi mevcuttur.

Hocam dikkatli olmanız gerek yalnız cihaz brick olmasın, sonra ugraş dur. Ben zamanında kendi başıma en son ROM atmayı denedigimde brick yemiştim, neyse ki garantiye gönderdim garanti kapsamında olmamasına ragmen yapmışlardı.

Bu durumdan dolayı detaylı bir rehber sormuştum zaten.

Merhaba, ROM kurulum rehberi mevcuttur.

Arkadaşıma linki ilettim, teşekkürler. Denediği zaman bildiririm buraya.

Bu işlemde doğru ROM dosyasının doğru yere flashlanması gerek, ayrıca her iki cihazın da kapanmaması veya bağlantılarının kesilmemesi gerek. Onun dışında brick olacağını sanmam.

Bu işlemde doğru ROM dosyasının doğru yere flashlanması gerek, ayrıca her iki cihazın da kapanmaması veya bağlantılarının kesilmemesi gerek. Onun dışında brick olacağını sanmam.

Konuda geçen SamMobile üzerinden mi indirelim ROM'u? Ayrıca ROM seçerken dikkat edilmesi gereken yerler nelerdir? S20 FE yanlış değilsem sadece Snapdragon olması lazım. Ülkeye göre de değişiyordur belki.

Bu durumdan dolayı detaylı bir rehber sormuştum zaten.
Buradan cihazın ayarlar -> hakkında -> model ismi kısmında yazan model ismine göre ve bulunduğu ülkeye göre firmwaresini indirecek. Bilgisayarına Samsung USB driver ve Odin 3.14 sürümü indirip kuracak / arşivden çıkaracak. CSC dosyası 2 tane var HomeCSC ve CSC. CSC olanla kurmasını tavsiye ederim.

Konuda geçen SamMobile üzerinden mi indirelim ROM'u? Ayrıca ROM seçerken dikkat edilmesi gereken yerler nelerdir? S20 FE yanlış değilsem sadece Snapdragon olması lazım. Ülkeye göre de değişiyordur belki.

SamMobile güvenilirdir, cihazın tam model koduna göre indirme yapın. Ayrıca sürüm düşürmeye çalışmayın. Ülke olarak da şu an hangisi varsa onun kurulması taraftarıyım, bazı ülkelerde bazı özellikler çalışmayabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı