S20 FE uçak modundan çıkmıyor

Konuda geçen SamMobile üzerinden mi indirelim ROM'u? Ayrıca ROM seçerken dikkat edilmesi gereken yerler nelerdir? S20 FE yanlış değilsem sadece Snapdragon olması lazım. Ülkeye göre de değişiyordur belki.
SamFW diye bir site de var. Ama o ROMların orijinalliğinden şahsen şüpheliyim ben. Sebep sunamam ve bu konuda kimseyle de tartışmak istemiyorum iddia/iftira olarak sunmuyorum. Sammobile yılların sitesi ve orijinal firmware garantili.

SamMobile güvenilirdir, cihazın tam model koduna göre indirme yapın. Ayrıca sürüm düşürmeye çalışmayın. Ülke olarak da şu an hangisi varsa onun kurulması taraftarıyım, bazı ülkelerde bazı özellikler çalışmayabiliyor.
Sürüm düşürme problem çıkarmadı bende. Ama güncel sürüm iyidir :D

Teşekkürler herkese detaylar için. Sonucu paylaşacağım, yarın yapacakmış kendisi. Umarım düzelir, yoksa cihaz çöp olacak. Türkiye cihazı zaten.

Teşekkürler herkese detaylar için. Sonucu paylaşacağım, yarın yapacakmış kendisi. Umarım düzelir, yoksa cihaz çöp olacak.
Donanımsal ise ya modem ya CPU arızası gibi duruyor. Modemse ucuz bir maliyetle kurtulabilir belki cihaz da, CPU ise telefon boyutunda tableti hayırlı olsun diyebiliriz maalesef :(

SamFW diye bir site de var. Ama o ROMların orijinalliğinden şahsen şüpheliyim ben. Sebep sunamam ve bu konuda kimseyle de tartışmak istemiyorum iddia/iftira olarak sunmuyorum. Sammobile yılların sitesi ve orijinal firmware garantili.

Sürüm düşürme problem çıkarmadı bende. Ama güncel sürüm iyidir :D

Şimdi cihazdan cihaza göre değişiyor sanırım, çekirdek sürümünden dolayı Android 10 cihazımı geri Android 8.1 Oreo'ya düşürememiştim. Çekirdek sürüm uyumluluğu da pek olmuyor. O nedenle uygulanmamasından yanayım.

Şimdi cihazdan cihaza göre değişiyor sanırım, çekirdek sürümünden dolayı Android 10 cihazımı geri Android 8.1 Oreo'ya düşürememiştim. Çekirdek sürüm uyumluluğu da pek olmuyor. O nedenle uygulanmamasından yanayım.
Doğru olabilir. Ama S24 FE sürümünü sorunsuz 7 sürümünden 6.1 sürümüne düşürebildim ben yakın zamanda. Sonradan geri güncelledim ama :D

Stock ROM yüklendi fakat durum hala aynı, donanımsal görünüyor o zaman. Yapılabilecek başka bir şey var mı?

Stock ROM yüklendi fakat durum hala aynı, donanımsal görünüyor o zaman. Yapılabilecek başka bir şey var mı?

Muhtemelen modemdendir öyleyse, ROM ile sorun gitmediyse maalesef.

Bir tamirciye sorunu sorun. Modemse yapılır masrafına da değer. CPU ise tablet şeklinde kullanılır mecburen.

Teşekkürler, bir sorduralım bakalım.

Evet, durum çok garip. Oyun sırasında kapanıp hattı görmeyen telefon şimdi yine kullanım esnasında şarjı bitip geri açıldığında tekrardan hattı görmeye başlamış. @feneresevdalı @Atakan K

Samsung şaşırtmıyor gerçekten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı