S20 FE vs S21 FE 5G

681644

Decapat
Daha fazla  
Kaçak Xiaomi Note 10'dan geçiş yapacağım çok fazla oyun oynuyorum. Sorum yukarıdaki gibi. Sizce S20FE Snapdragon 865 mi yoksa S21FE 5G Exynos 2100 mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi bir daha kullanmam
Çok fazla oyun oynayan birine Samsung bataryası, soğutma sistemi ve arayüzü uygun değil. İlle de Samsung diyorsan S21 FE al o halde. Bataryasıyla krizlere girip, oyunlarda ısınmadan kaynaklı performans düşüşü yaşayınca "Samsung bir daha almam" dersin.

Ayrıca kullandığın cihazın adı Redmi Note 10. Xiaomi'nin en alt model Redmi markalı ürünlerinden biri. Fiyatı uygun diye kaçak alıp imei çaktırıp kullanıyorsunuz, yüksek performans ve iyi bir deneyim bekliyorsunuz. Bulamayınca tüm markadan soğuyorsunuz.

Kaçak Xiaomi Note 10'dan geçiş yapacağım çok fazla oyun oynuyorum. Sorum yukarıdaki gibi. Sizce S20FE Snapdragon 865 mi yoksa S21FE 5G Exynos 2100 mü?
S21fe nin snapdragon sürümü.
S20fe one ui 6 almadı almayacak, exynos da üzer. Mümkünse s21fe 2. Nesil yani snapdragon tercih edin.

S21 FE alın. Elde verdiği kalitesiz hissiyat bile yeterli Poco tercih etmemek için.
Bu da farklı bir bakış açısı. Aradaki ciddi performans farkını malzeme kalitesinin kapatabileceğini düşünmek... Kaldı ki; S21 FE'nin çerçeveler metal olsa da arka kapağının leğen plastiğinden pek farkı yok.

Bu da farklı bir bakış açısı. Aradaki ciddi performans farkını malzeme kalitesinin kapatabileceğini düşünmek... Kaldı ki; S21 FE'nin çerçeveler metal olsa da arka kapağının leğen plastiğinden pek farkı yok.
Elime sürekli farklı cihazlar geçiyor ve deneyimliyorum ara ara. Bahsettiğin cihazın tek olayı SoC. Normal bir kullanıcı için sadece malzeme kalitesi değil arayüz deneyimi, kamera gibi konularda da S21 FE bariz 2-3 gömlek daha üstün. Tabii şu da var. Arayüz, kullanıcı deneyimi hiçbir şekilde önemli değil, sürekli oyun oynuyorum deniyorsa tercih edilebilir ki öyleymiş biraz, pek dikkat etmedim o kısma.

S21 in bataryası sizce oyun için ortalama da olsa iyi mi ? Yani 15-25 dk ya bitecek kadar kötü mü

Snapdragon 888 sorunlu bir SoC olarak biliyorum sizce Exynos 2100 kötü mü oyun ve günlük kullanım için

Veya snapdragon 888 kötü mü

Hangisi tercih edilmeli (Exynos 2100 , SD 888)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı