11T Pro.Arkadaşlar yurt dışından getirilmiş. Alacağım. Fiyatları tam olarak bilmiyorum. Üçü arasından hangisini önerirsiniz? Sebebini de yazarsanız sevinirim.
Saydıklarınız çok iyi özellikler. Xiaomi yazılım tarafında sıkıntı çıkarır mı? Ois özelliği olmaması ne kadar sorun yaratır? Fiyatını tam bilmiyorum şu an. Yurt dışı ürün alacağım sanırım siz fiyatı aşağı yukarı tahmin ediyorsunuzdur.11T Pro.
•120W Hızlı Şarj
•SnapDragon 888
•Bluetooth 5.2
•Ekran renk sayısı
vs.
11T Pro'yu kaç TL'ye alacaksın?
8500-9000 civarı bir fiyatı var hocam.Saydıklarınız çok iyi özellikler. Xiaomi yazılım tarafında sıkıntı çıkarır mı? Ois özelliği olmaması ne kadar sorun yaratır? Fiyatını tam bilmiyorum şu an. Yurt dışı ürün alacağım sanırım siz fiyatı aşağı yukarı tahmin ediyorsunuzdur.
Note 11 Pro için 292$ fiyat verdiler. Sizce iyi mi?8500-9000 civarı bir fiyatı var hocam.
8/256 460$
12/256 510$
Hocam 11T Pro gibi bir cihazda sorun olmayacaktır. Stabil bir sürümde kalırsanız ve ya stabil olduğundan emin olduğunuz sorunu Mi Flash ile flashlarsanız sorun olmaz.Saydıklarınız çok iyi özellikler. Xiaomi yazılım tarafında sıkıntı çıkarır mı? Ois özelliği olmaması ne kadar sorun yaratır? Fiyatını tam bilmiyorum şu an. Yurt dışı ürün alacağım sanırım siz fiyatı aşağı yukarı tahmin ediyorsunuzdur.
Kendimi sorgulayayım o zaman. 8-9k bütçem var. 10'a kadar çıkabilirim. Benim bilgisayarım yok. Telefonum P20 Lite. 3 sene önce almıştım. Lise öğrencisiyim. Aslında kararsız olduğum nokta, elimdeki bütçeyle telefon mu almalıyım,bir kısmı ile telefonu yenileyip kalanı ile tablet mi almalıyım sorusu. Mesela Note 11 Pro, Note 10s gibi telefonlar alırsam, yanına ders çalışıp günlük ihtiyaçlarımı karşılamak için bir tablet de alabilirim diye düşündüm. İpad 9 gibi. Umarım anlatabilmişimdir.Konu içinde Note 11 Pro'dan da bahsetmişsiniz, fırsat telefonu mu arıyorsunuz yoksa bütçeyi zorlayıp uç bir cihaz mı? Performans mı daha önemlidir yoksa bugsız bir deneyim mi? MIUI arayüzü bazen çok yumuşatan bazen de küplere bindiren bir arayüz. Burada biraz kendinizi sorgulamalısınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.