S20 FE vs Xiaomi 11T vs 11T Pro

Bütçe
8000 TL

ForzaX

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Hatay
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar yurt dışından getirilmiş. Alacağım. Fiyatları tam olarak bilmiyorum. Üçü arasından hangisini önerirsiniz? Sebebini de yazarsanız sevinirim.

Arkadaşlar yurt dışından getirilmiş. Alacağım. Fiyatları tam olarak bilmiyorum. Üçü arasından hangisini önerirsiniz? Sebebini de yazarsanız sevinirim.
11T Pro.
•120W Hızlı Şarj
•SnapDragon 888
•Bluetooth 5.2
•Ekran renk sayısı
vs.
11T Pro'yu kaç TL'ye alacaksın?

11T Pro.
•120W Hızlı Şarj
•SnapDragon 888
•Bluetooth 5.2
•Ekran renk sayısı
vs.
11T Pro'yu kaç TL'ye alacaksın?
Saydıklarınız çok iyi özellikler. Xiaomi yazılım tarafında sıkıntı çıkarır mı? Ois özelliği olmaması ne kadar sorun yaratır? Fiyatını tam bilmiyorum şu an. Yurt dışı ürün alacağım sanırım siz fiyatı aşağı yukarı tahmin ediyorsunuzdur.

Saydıklarınız çok iyi özellikler. Xiaomi yazılım tarafında sıkıntı çıkarır mı? Ois özelliği olmaması ne kadar sorun yaratır? Fiyatını tam bilmiyorum şu an. Yurt dışı ürün alacağım sanırım siz fiyatı aşağı yukarı tahmin ediyorsunuzdur.
8500-9000 civarı bir fiyatı var hocam.
8/256 460$
12/256 510$

Hocam 11T Pro gibi bir cihazda sorun olmayacaktır. Stabil bir sürümde kalırsanız ve ya stabil olduğundan emin olduğunuz sorunu Mi Flash ile flashlarsanız sorun olmaz.

11T Pro'da suya ve toza dayanıklılık sertifikası yok, S20 FE'de var. Açıkçası ben hangi telefonun artıları daha iyi pek çözemedim.

Bu kadar detaya inmek insana beyin spazmı geçirtir, Samsung'un arayüz ve stabilize anlamında bu işe yıllarını adamış bir firma olmasından dolayı S20FE bakıldığında Çin seddi gibi duran bir telefon. Zaten donanımsal özellikler standartın üstündeyse işin inciğine boncuğuna inmek baş ağrıtır.

Xiaomi tarafına baktığımda bana en iyi özellikler sunulsa da telefonun arka tasarımı bana fazla kaba geldiğinden ben kullanmam. Kaldı ki S20FE 11t/11t pro yanında Nokia 3310 olarak kalmıyor.

Konu içinde Note 11 Pro'dan da bahsetmişsiniz, fırsat telefonu mu arıyorsunuz yoksa bütçeyi zorlayıp uç bir cihaz mı? Performans mı daha önemlidir yoksa bugsız bir deneyim mi? MIUI arayüzü bazen çok yumuşatan bazen de küplere bindiren bir arayüz. Burada biraz kendinizi sorgulamalısınız.

Konu içinde Note 11 Pro'dan da bahsetmişsiniz, fırsat telefonu mu arıyorsunuz yoksa bütçeyi zorlayıp uç bir cihaz mı? Performans mı daha önemlidir yoksa bugsız bir deneyim mi? MIUI arayüzü bazen çok yumuşatan bazen de küplere bindiren bir arayüz. Burada biraz kendinizi sorgulamalısınız.
Kendimi sorgulayayım o zaman. 8-9k bütçem var. 10'a kadar çıkabilirim. Benim bilgisayarım yok. Telefonum P20 Lite. 3 sene önce almıştım. Lise öğrencisiyim. Aslında kararsız olduğum nokta, elimdeki bütçeyle telefon mu almalıyım,bir kısmı ile telefonu yenileyip kalanı ile tablet mi almalıyım sorusu. Mesela Note 11 Pro, Note 10s gibi telefonlar alırsam, yanına ders çalışıp günlük ihtiyaçlarımı karşılamak için bir tablet de alabilirim diye düşündüm. İpad 9 gibi. Umarım anlatabilmişimdir.

@Taylor Swift Fan Cl

@Taylor Swift Fan Cl

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı