S20 FE yükseltmesi için S25 serisi beklenmeli mi?

4K 60FPS ön ve arka kamera video çekimi yapıyorum ve beni çok rahat tatmin ediyor.
Sosyal medya son 1 yıldır kullanmıyorum.
Kamerası zaten olduğu fiyatta en iyilerindendi en son.
Geçen yıl garanti bitmeden hemen önce bataryasını değiştirttirmiştim.
Telefonun kasma donma takılması yok ama içim değiştirmek istiyor.
Acaba bekleyip seneye mi değiştirsem diye düşünüyorum ama çok da beklemek istemiyorum.

Bütçem yok ama minimum 20k diyelim.

Hocam minimum 20k dersen bütçeniz bilemem.
Eğer 60k ise S24 Ultra.
40k ise S24 Plus.
35k ise s24.
30k ise S23 al.
S25 serisi biraz pahalı olabilir.

Hocam minimum 20k dersen bütçeniz bilemem.
Eğer 60k ise S24 Ultra.
40k ise S24 Plus.
35k ise s24.
30k ise S23 al.
S25 serisi biraz pahalı olabilir.

Telefonumu 10K'ya satarım 20k bütçem var 30k olur diye düşğnüyordum zaten bütçemi ilerleyen zamanlarda bilemegeceğim için kesin konuşamadım telefonda da kararsız kaldığım için net bir şey söylemedim şimdi S23 desem 2 hafta sonra S24 FE tanıtılacaktı fiyatı S23'e göre düşük olur bence beğenmedim S25i beklesem desem S25 pahalı desem S23'ün hangi fiyatlarda olacağını bilemem S25 FE de keza pahalı olabilir diye.
Pişman olmaktan da korkuyorum beklediğim için ya da beklemediğim için (çünkü telefonum minimum 2 sene daha sorunsuz götürecektir)
Bu arada telefonum ne kadar eder şimdi satsam 8/256 GB Snapdragon modeli?
Herhangi bir çiziği vs yok kozmetik açıdan mükemmel.

Bütçeme şu an için 30-35k diyelim seneye için maksimum 40k diyelim.
Şimdi alsam S23 S24 veya birsz beklesem S24 FE alabilirim yanında da güzel hediyeler olur(tabii fiyatıns ekliyorlar) ama S25 serisi çıktığında keşke bekleyip S25 ya da S25 FE almadığım içşn de pişman olmayım diyorum.
Seneye 40k bütçe ile hangi telefonları alma şansım olur tahminen?

Son düzenleme:
Telefonumu 10K'ya satarım 20k bütçem var 30k olur diye düşğnüyordum zaten bütçemi ilerleyen zamanlarda bilemegeceğim için kesin konuşamadım telefonda da kararsız kaldığım için net bir şey söylemedim şimdi S23 desem 2 hafta sonra S24 FE tanıtılacaktı fiyatı S23'e göre düşük olur bence beğenmedim S25i beklesem desem S25 pahalı desem S23'ün hangi fiyatlarda olacağını bilemem S25 FE de keza pahalı olabilir diye.
Pişman olmaktan da korkuyorum beklediğim için ya da beklemediğim için (çünkü telefonum minimum 2 sene daha sorunsuz götürecektir)
Bu arada telefonum ne kadar eder şimdi satsam 8/256 GB Snapdragon modeli?
Herhangi bir çiziği vs yok kozmetik açıdan mükemmel.

Bütçeme şu an için 30-35k diyelim seneye için maksimum 40k diyelim.
Şimdi alsam S23 S24 veya birsz beklesem S24 FE alabilirim yanında da güzel hediyeler olur(tabii fiyatıns ekliyorlar) ama S25 serisi çıktığında keşke bekleyip S25 ya da S25 FE almadığım içşn de pişman olmayım diyorum.
Seneye 40k bütçe ile hangi telefonları alma şansım olur tahminen?

Gelecek sene 40k ile S23e anca bütçe yetirebilme gibi bir ihtimalde var, ekonomi malum. Belkide pişman olursunuz. Bilemeyiz. S24 FE ne zaman çıkacaktı? Eğer kısa süre içindeyse bekleyebilirseniz bekleyin. Bakıp kararlaştırın. Benim fikrimce S25 serisi çok pahalı olur çıkacağı zaman ve S25 olmasından ötürü ama telefonunuz gayet iyi neden değiştiriyorsunuz?

Gelecek sene 40k ile S23e anca bütçe yetirebilme gibi bir ihtimalde var, ekonomi malum. Belkide pişman olursunuz. Bilemeyiz. S24 FE ne zaman çıkacaktı? Eğer kısa süre içindeyse bekleyebilirseniz bekleyin. Bakıp kararlaştırın. Benim fikrimce S25 serisi çok pahalı olur çıkacağı zaman ve S25 olmasından ötürü ama telefonunuz gayet iyi neden değiştiriyorsunuz?

10 Temmuz sanırım S24 FE
Telefonda da içim değiştir diyor artık 3 yıl oldu sonuçta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı