S20FE 2023 yılında alınır mı?

JCaesar

Hectopat
Şu an baktığım model S20FE. Oyun ve sosyal medya için kullanacağım. Oyun dediğim yani sadece FIFA Mobile. S20FE alınır mı? Beni kaç sene götürür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır, IMX555 ve telephoto sensörlü arka kamera paketi ile o fiyat aralığında tekel. Oynayacağınız oyunu GPU'yu %40 yüke sokmadan oynatır. SD 865 ve One UI 5.1 ile fersah fersah 4-5 yıl sorunsuz götürebilecek bir cihaz.

Hayır alınmaz. O dediğiniz oyun için eski amiral gemisi almaya gerek yok, çok eskidi S20 FE. Galaxy A54 dediğiniz işler için fazlasıyla yeterli ve güncel bir model. Ek olarak 4 yıl sürüm güncellemesi 5 yıl da güvenlik güncellemesi alacak. Tavsiyem A54 5G almanız olur.

Hayır alınmaz. O dediğiniz oyun için eski amiral gemisi almaya gerek yok, çok eskidi S20 FE. Galaxy A54 dediğiniz işler için fazlasıyla yeterli ve güncel bir model. Ek olarak 4 yıl sürüm güncellemesi 5 yıl da güvenlik güncellemesi alacak. Tavsiyem A54 5G almanız olur.
A54 berbat bir fiyatlandirmaya sahip, alinmasi oldukca mantiksiz. Butcesi A54 almaya cikiyorsa 2000 TL daha ucuza Realme GT 2 alir yoluna bakar. Veya yine A54'e kiyasla daha premium cihazlardan olan Nothing Phone 1 ve Honor 90'a yonelir.

A54 berbat bir fiyatlandirmaya sahip, alinmazi oldukca mantiksiz. Butcesi A54 almaya cikiyorsa 2000 TL daha ucuza Realme GT 2 alir yoluna bakar. Veya yine A54'e kiyasla daha premium cihazlardan olan nothing Phone 1 ve Honor 90'a yonelir.

Ama önerdiğiniz telefon S20 FE onu ne yapacağız? 2020 model ve sırf S takısı var diye önerdiğiniz cihaza 12 bin TL civarı para ödetiyorsunuz o mantıklı ama 2 bin daha koyup güncel alması mantıksız yani :D

SD865, Exynos 1380'den tek çekirdekte ortalama %8, çoklu çekirdekte ise %15 civarında daha performanslı. Lakin 3 yaşına girmiş bir cihaz için ilk günkü performansı beklemek objektiflikten uzak bir yorum. Bu dediğim farkları da telefonda render almıyorsanız veya her gün test yapıyorsanız hissetmezsiniz, zaten bu işleri yapacak kişiler de Apple alır 3 yaşındaki eski amiral gemisini veya güncel orta seviye Android'i almaz. :)

A54 berbat bir fiyatlandirmaya sahip, alinmasi oldukca mantiksiz. Butcesi A54 almaya cikiyorsa 2000 TL daha ucuza Realme GT 2 alir yoluna bakar. Veya yine A54'e kiyasla daha premium cihazlardan olan Nothing Phone 1 ve Honor 90'a yonelir.
Realme Gt 2'nin Arayüzü ve kamerası çöp ha ama ben bunları göz ardı ediyorum bana bi tek işlemcisi lazım diyorsa Gt 2 alabilir

Ama önerdiğiniz telefon S20 FE onu ne yapacağız? 2020 model ve sırf S takısı var diye önerdiğiniz cihaza 12 bin TL civarı para ödetiyorsunuz o mantıklı ama 2 bin daha koyup güncel alması mantıksız yani :D

SD865, Exynos 1380'den tek çekirdekte ortalama %8, çoklu çekirdekte ise %15 civarında daha performanslı. Lakin 3 yaşına girmiş bir cihaz için ilk günkü performansı beklemek objektiflikten uzak bir yorum. Bu dediğim farkları da telefonda render almıyorsanız veya her gün test yapıyorsanız hissetmezsiniz, zaten bu işleri yapacak kişiler de Apple alır 3 yaşındaki eski amiral gemisini veya güncel orta seviye Android'i almaz. :)
Exynos 1380 bulunduran bir telefonun Snapdragon 865'ten daha hizli olacagini dusunmeniz komikmis bayagi. Sifir aldigin telefon 3 yillik performansta olmuyor. Sen o telefonu sifir bir sekilde kapali kutu aliyorsun. Yani kutuyu acmanla birlikte yipranmaya basliyor. Sanki uretilip kutusuna konuldugu an sayac basliyor :ROFL:

S20 FE'deki IMX555 ve Snapdragon 865 ikilisinin kamera ve video performansina bak, sonra da Exynos 1380 ve IMX766 ikilisinin video performansina bak, tekrar konusalim.

Daha kotu performansa sahip cihaza daha cok para vermek kadar sacma bir hareket yok.

Exynos 1380 ile Snapdragon 865 farkini su an hissetmezsin belki, ama 2 yil sonra hissetmeye baslayacaksin.

Realme GT 2'nin Arayüzü ve kamerası çöp ha ama ben bunları göz ardı ediyorum bana bi tek işlemcisi lazım diyorsa GT 2 alabilir.
Sacmalama istersen. A54 ile GT 2 ayni kamera sensorunu kullaniyor. Ve kamera sensorune etki eden en buyuk etkenlerden birisi olan SoC kisminda GT 2'de Snapdragon 888 bulunurken A54'te Exynos 1380 var. Yani senin dedigine gore Exynos 1380 + IMX766, Snapdragon 888 + IMX766'dan daha iyi performans veriyor. Boyle bir sacmalik yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı