Hocam oyun oynarken Exynos işlemciden fayda göremezsiniz.
40-50 FPS alırsın PUBG'de S21FE'de.Ayrıca PUBG'de FHD diye bir ayar yok.Akıcı,HD,HDR,UHD var.Oyun için almiyorumda arayuz hizi vs nasıl? Oyunu FHD orta da 60FPS verir diye düşünüyorum benim SD732g bile HD Plus Low da 60FPS oynatıyor.
Uygulama açma hızı olarak S20FE daha iyi.Arayüz olarak ikiside eşit gibi.Oyun için almiyorumda arayuz hizi vs nasıl? Oyunu FHD orta da 60FPS verir diye düşünüyorum benim SD732g bile HD Plus Low da 60FPS oynatıyor.
40-50 FPS alırsın PUBG'de S21FE'de. Ayrıca PUBG'de FHD diye bir ayar yok. Akıcı, HD, HDR, UHD var.
Uygulama açma hızı olarak S20FE daha iyi. Arayüz olarak ikisi de eşit gibi.
İkiside One UI 5.1 diye biliyorum.One UI 5 güncellemesi ile mi?
İkisi de One UI 5.1 diye biliyorum.
Eski olması benim için sorun değil.S20FE gayet iyi optimize edilmiş kaliteli bir telefon bana göre.S21FE ile arasındaki fiyat farkına değecek tek şey kamerası ve tasarımıdır bence.S21FE'ye kadar çıkabilseydim bütçe olarak düz S21 alırdım.Dostum imkani yok benim SD732g bile kasmıyor 750k puan almış bir işlemci her türlü işlemi rahat yapar haa bazi oyunlarda optimizasyon farki olabilir ama işlemci hizi be grafik yongasi olrk tüm karşılaştirma sitelerinde Exynos2100 önde, sadece yapay zekada SD865 öndeydi. Benim de kafam karıştı ama S20FE eski geliyor bana ama alınır ikisi de. A73 almak istemiyorum s serisi daha iyidir.
Batarya ve oyun performansı olarak S20FE önde olması lazım.Dostum imkani yok benim SD732g bile kasmıyor 750k puan almış bir işlemci her türlü işlemi rahat yapar haa bazi oyunlarda optimizasyon farki olabilir ama işlemci hizi be grafik yongasi olrk tüm karşılaştirma sitelerinde Exynos2100 önde, sadece yapay zekada SD865 öndeydi. Benim de kafam karıştı ama S20FE eski geliyor bana ama alınır ikisi de. A73 almak istemiyorum s serisi daha iyidir.
Exynos 2100 vs Snapdragon 865: tests and benchmarks
We put Samsung Exynos 2100 against Qualcomm Snapdragon 865 to find out which SoC is better. See performance comparison in benchmarks and games.nanoreview.net
Batarya ve oyun performansı olarak S20FE önde olması lazım.
Hocam kağıt üstünde önde gibi duruyor ama günlük kullanım videolarını izleyin isterseniz.Yinede siz bilirsiniz.Oyun olarak bir detay yok ama bataryada S21FE önde. Yeni Android gunc ile çözülür bnc.