S20FE 2023'te hala alınır mı?

Batarya ve oyun performansı olarak S20FE önde olması lazım.

@429065'in dediği gibi S21FE yük altında çok fazla throttle yiyor. Hatta Realme GT2 Pro bir karşılaştırma testini tamamlayamayıp kendini kapatmıştı. S20FE'nin performansı bazı telefonlardan az olsa da stabilitesi ve kısmama özelliği var.

Ne yani ben şimdi Battle Prime oynayinca FHD orta da kapanacak mi? Ben o kdr test izledim bundan bahseden yoktu.

Ne yani ben şimdi Battle Prime oynayinca FHD orta da kapanacak mi? Ben o kdr test izledim bundan bahseden yoktu.
Kapanacak demedim hocam ama stabil performans veremez S21FE çok drop yersiniz ve ısınır.Ben Realme GT2 Pro'dan bahsettim orda.

Oyun olarak bir detay yok ama bataryada S21 FE önde. Yeni Android güncellemesi ile çözülür bence.
S21 FE batarya olarak gelebileceği en iyi noktada zaten. İlk alan kullanıcılar bataryadan şikayet ediyorlardı. Zamanla optimize edildi.
Ne yani ben şimdi Battle Prime oynayinca FHD ortada kapanacak mi? Ben o kadar test izledim bundan bahseden yoktu.
Kapanmaz zaten.

Kapanacak demedim hocam ama stabil performans veremez S21FE çok drop yersiniz ve ısınır. Ben Realme GT2 Pro'dan bahsettim orada.

Bu drop konusuna ayri konu açmak lazim.

Gerçekten arada 2000TL fark olsa hangisni alirsiniz ben çok oyun oynamam ayda birkaç saat, kamera arayuz guncel olması daha önemli benim için bir de hızı önemli vs, zaten iki modelinde bataryasi idare ediyor, yoksa sadece A73 mu bakim s serisi degil o da Zoom vs yapmak istiyorum.

Bu drop konusuna ayri konu açmak lazim.

Gerçekten arada 2000TL fark olsa hangisni alirsiniz ben çok oyun oynamam ayda birkaç saat, kamera arayuz guncel olması daha önemli benim için bir de hızı önemli vs, zaten iki modelinde bataryasi idare ediyor, yoksa sadece A73 mu bakim s serisi degil o da Zoom vs yapmak istiyorum.
Hocam dediğim gibi uygulama açılma hızı,akıcılık vesaire tarafında S20FE önde.

Birebir denemek lazim ikisini de aslında, bariz fark var mi?
3-4 tane video izlediğimde hepsinde aynı şekilde S20FE daha hızlı.S21FE uygulamaları 1-2 saniye geç açıyor.Dediğim gibi S21FE stabil performans sunamaz drop yersiniz oyunlarda ve ısınır.

Exynos 2100 uygulama acilislarini daha hızlı yapıyor. @yus4ff
Testlerde öyle gözükmüyor hocam karşılaştırmaları izleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı