S20FE 2023'te hala alınır mı?

3-4 tane video izlediğimde hepsinde aynı şekilde S20FE daha hızlı.S21FE uygulamaları 1-2 saniye geç açıyor.Dediğim gibi S21FE stabil performans sunamaz drop yersiniz oyunlarda ve ısınır.

Testlerde öyle gözükmüyor hocam karşılaştırmaları izleyebilirsiniz.
Android14 alacakmış son güncelleme olrk galiba.

Android14 alacakmış son güncelleme olrk galiba.
Kesin bir kaynak yok muhtemelen almayacak.

Testlerde öyle gözükmüyor hocam karşılaştırmaları izleyebilirsiniz.
İzleyip geldim zaten 😀
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam S21FE'de SD888 var?Ben Exynoslu cihazlardan bahsediyorum.S21FE'nin Snapdragonlusu satılmıyor ayrıca.
İzleyip geldim zaten 😀
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Uygulama ile alakası yok. Sadece oyunda zorlanmaya başlayınca farkı anlarsınız. O yüzden oyun için SD 865 dedim.

Videoyu izledim ikisi de iyi sıkıntı yok, oyunu geçtim de bu ekran olrk S20FE daha mi iyi görünüyor bu dynamic AMOLED2X vs belli olmuyor sanki bir de sanki parlaklık olrk S20FE mi iyi bunlar önemli. Yoksa parlaklık farklari mi var.

Hocam S21FE'de SD888 var? Ben Exynos'lu cihazlardan bahsediyorum. S21FE'nin snapdragonlusu satılmıyor ayrıca.

Evet SD888 hatalı diyorlar.

Videoyu izledim ikisi de iyi sıkıntı yok, oyunu geçtim de bu ekran olrk S20FE daha mi iyi görünüyor bu dynamic AMOLED2X vs belli olmuyor sanki bir de sanki parlaklık olrk S20FE mi iyi bunlar önemli. Yoksa parlaklık farklari mi var.
S21FE'de DynamicAmoled var ekran olarak daha iyi gibi gözükebilir ama batarya optimizasyonu için HZ'yi kısıyor S21FE.

Evet SD888 hatalı diyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı