S20FE yerine A34 almak bir hata mıydı?

yanlızkurt34

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Müteahhit
Arkadaşlar ben gidip S20FE yerine A34 aldım. S20FE sanki 6 RAM idi A34 8. orada yanılgıya düştüm çok pişmanım A34 aldığıma. Sizce iyi mi yapmışım kötü mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende S20FE var, dokunmatik sorunu bu telefonda kronik. Ekranda kaydırma yaparken kendi kendine bir yerlere giriyor, telefon cebimdeyken kendi kendine tuşlara basıyor. Garantiye vereceğim ve başka model telefon talep edeceğim.

Bende S20FE var, dokunmatik sorunu bu telefonda kronik. Ekranda kaydırma yaparken kendi kendine bir yerlere giriyor, telefon cebimdeyken kendi kendine tuşlara basıyor. Garantiye vereceğim ve başka telefon talep edeceğim.
Hocam bunu ilk defa sizden duydum çevremde 4-5 tane S20 FE kullanan oldu ilk defa bu şikayeti sizde duydum.

Hocam bunu ilk defa sizden duydum çevremde 4-5 tane S20 FE kullanan oldu ilk defa bu şikayeti sizde duydum.
@cumali_032'nin de pek iyi deneyimleri yoktu cihazda, her ne kadar fiyatına kıyasla çok iyi bir ürün olsa da ben artık bir fosil olduğunu düşünüyorum S20FE'nin. Kutusundan çıkınca kaç yıl eskimiş bir ürünü almak bana hiçbir türlü mantıklı gelmiyor, tabii kamerayı aşırı önemseyen bir kullanıcı veya içerik üreticisi değilseniz.

S20 FE kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Adamın biri diyor kardeşim ben sorun yaşamadım boş beleş bilgiler verme, reisim sen yaşamadın diye diğer kişiler yaşamayacak mı?

- Kamera tarafında kişisel kullanım olsa bile ısınma sorunları
- Arka plan uygulamalarının kapalı olmasına rağmen arka planda bayağı pil götürmesi

Donanımsal olarak iyi, ama bu problemleri göz önünde bulundurursak alınmaz.

Peki A34 beni üzermi performans açısından cihazı dün aldım zaten değişme şansım var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…