S20FE yerine A34 almak bir hata mıydı?

yanlızkurt34

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Müteahhit
Arkadaşlar ben gidip S20FE yerine A34 aldım. S20FE sanki 6 RAM idi A34 8. orada yanılgıya düştüm çok pişmanım A34 aldığıma. Sizce iyi mi yapmışım kötü mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mi serisi dediğimiz seri a serisi ile denk bir seri altı üstü Xiaomi fazla anlam yüklemeye gerek yok

En iyi Xiaomi alınmamış Xiaomi'dir.

En iyisi kıyasa gerek yok. Mi kendi hâlinde ilerleyen bir seri, A serisi kendi hâlinde ilerleyen bir seri. Şimdi mi serisi eşittir A serisi demek yanlış olur. Tabii ki sizin görüşünüzdür ama her iki serinin de bir takım eksiklikleri var. Her cihaz daha iyi bir kamerayı, işlemciye, hoparlöre, ekranı hak eder. Bunu zaten tek karşılan sınıf o yıl içerisinde çıkan amiral gemileridir. Bir de müşteri kazanmak önemlidir. O da amiral gemilerinin bir alt sınıfıdır. Şirketler, bir takım özellikler kısarak işte bu sınıf telefonlar yapıyor ve fiyatı da uygunsa müşteriyi memnun ediyor. İki şirkette bu işi başarıyor.

Xiaomi'nin kendini bir hayli geliştirmesi lazım Watch S1 active aldım o kadar güncelleme falan geldi hala daha arayanın kişi bilgisi görünmüyor sadece numara var, konuşma özelliği olan bir band gibi saat abi geçen sene çıkmış saat sen ona Google Play Store falan ekle bir dolu özellik var, ekosistemi çok geniş olup ama entegre olamayan garip bir marka bu konuda Apple 1 numara Samsung 2

Xiaomi çok sevdiğim bir marka aslında ama garip tutumları var, kendi saatini kendi telefonunu kullanıyordum geçen sene, telefondan uzaklaştığımda bağlantı kopuyordu saatten yakınlaştığımda otomatik bağlantı yok manuel bağlantı yapıyordum, samsunga geçtim hiç böyle sorunlarım olmadı.

Bu tür sorunlar geçmediği takdirde benim için cacık marka.

Ha düzeltirse kendini Samsung yerine düşüneceğim bir marka olur en başta olur hatta öyle diyeyim, şu ekosistem entegre konusunu çözmeli özelliklerini güçlendirmeli.

Yoksa ben ben hep şunu diyorum Samsung'u tahtından edebilecek yegane marka Xiaomi ama çok saçmalığı var.

Mi serisi dediğimiz seri A serisi ile denk bir seri altı üstü Xiaomi fazla anlam yüklemeye gerek yok

En iyi Xiaomi alınmamış Xiaomi'dir.
''altı üstü Xiaomi'' dediğiniz marka şuanda Dünyanın en büyük teknolojik alet üreten markalarındandır. Yorumdaki karşılaştırma tamamıyla Performans karşılaştırmasıdır. Xiaomi de ''mi'' serisi ''redmi'' serisine göre performans ve ürün sürdürülebilirliği açısından daha üsttedir. Şahsen farkı ''mi'' serisi telefon ve ''redmi'' serisi telefon kullanarak deneyimledim. Uzun süreli kullanım ve performans açısından kesinlikle ''mi''. Samsung da ise ''a'' serisinin ''redmi'' ile karşılaştırılması ve ''s'' serisinin ''mi'' ile karşılaştırılması tamamen bu şekildedir.
Özetle bu firmaların ürettiği telefon serilerinin performans ve ürün sürdürülebilirliği açısından birbirlerine benzedikleri aşikar. İyi sosyaller.

İşte, hocam. O da Xiaomi'nin yetersizliği. Epey zaman alacaktır ama başarabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…