S21 5G boşta ısınıyor

Telefonu yeni aldım dostum hiçbir şey yok denemek için oyun yükledim onda bile boşta olduğu gibi ısınıyor oyunda normal ama boşta niye ısınıyor ilginç.
 
Hocam ortam sıcaklığı büyük bir etken oluyor telefon sıcaklığı açısından. Ben Antalya'da yaşıyorum. Ortam sıcaklığı 30-35 derece civarı. Benim S21 FE cihazımda boştayken 35-36 derece, herhangi bir sosyal medya uygulaması veya tarayıcı da işlem yaparken 38-40 derece, CoD Mobile en yüksek grafik ve en yüksek kare hızında ise 46-47 derece civarlarında oluyor. Zaten cihaz sonrasında performansı düşürüyor ve 47 dereceyi geçmiyor. Ayrıca bende cihazı ilk aldığımda biraz fazla ısınıyordu ve bataryası daha çabuk bitiyordu. Yaklaşık 1-2 hafta sonra cihaz biraz da olsa kendisine geldi diyebilirim sıcaklık ve batarya konusunda.

Merhaba hocam bende S21 FE ye geçiş yaptım telefondan çok memnunum. Zamanında S7'lerde çok ısınıyordu ve hatta şu an çoğu yandı ve bir tanıdığım içindeki verilerini kurtaramadan cihazı gitti. 3 4 yıl sonra biz de bu tarz bir sorun yaşamayız değil mi? Subway surf ve Call of Duty de 42 43'ü geçmiyor sosyal medyada veya arayüzde gezinirken 39 40 arası. Ve ayrıca piliniz nasıl gidiyor?
 

Geri
Yukarı