S21 ekran süreniz nasıl?

myrbdcv

Kilopat
120 Hz'de Wi-Fi açık şekilde %100-%15 arası bu verileri alıyorum. Gün içinde bir kez daha şarj istiyor telefon. S21 kullanıp da çok daha yüksek ekran süresi alan var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20221030-110649_Device care.jpg
    Screenshot_20221030-110649_Device care.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 181
S21 FE ile mobil veri+Bluetooth, 1080p ekranda 5-6 saat ekran süresi alıyordum. Genellikle muzik dinleyip video izlerdim, arada sırada Instagram'a girerdim.

120 Hz'de mi 60.
Hocam 20-85 arası kullanım sizce uzun vadede batarya ömrünü uzatır mı yoksa çok fark etmez mi?

Pil ömrüne kimyasal olarak fayda sağlar 🙂 120 Hz adaptif olarak her zaman açık çünkü oyun oynuyorum 😇 Google servisleri ve birçok servisler kapalı, hafta içi 2 gün kadar şarj etmediğim oluyor.

Konuyla alakasız ama S20FE telefonlarda ön kamera yazılımdan dolayı blurlu çekiyormuş bazılarında, siz böyle bir şey yaşadınız mı?

Hayır, kesinlikle böyle bir durum yaşamadım Snapdragon işlemcili modellerde kamera daha iyi çekiyor diye bazı duyumlar aldım. Her gelen güncelleştirmeden sonra kamera daha iyi oldu diyebilirim Instagram ve Snapchat tarzı uygulamalarda 60 FPS calışıyor, ve aldığım bencmark sonuçlarına göre eskiye göre daha az ısı ile daha fazla performans veriyor.

Çok isteyen olursa eski ve yeni test sonuclarını paylaşırım.

20-85 arası kullanıp günde 2.kez şarja takmak bataryaya zarar verir mi?

Şöyle söyleyeyim bu pil ne yaparsanız yapın bize 2 yıl gidecek, bu süreden sonra pil değişimi gerekecek. Şu an Samsung servislerinde tüm modeller için 500TL ücret ile bu işlem yapılıyor. Önemli olan sağlığı azalacak diye ürünü az kullanmak değil onu tüketmektir, onu düşünmeden kullan ve kafana takılan bir şeyler olursa beni etiketleyebilirsin. Hoşça kal.
😇

120 Hz'de Wi-Fi açık şekilde %100-%15 arası bu verileri alıyorum. Gün içinde bir kez daha şarj istiyor telefon. S21 kullanıp da çok daha yüksek ekran süresi alan var mı?

S21 batarya konusunda sıkıntılı bir cihaz. Aldığın değerler normal.

20-85 arası kullanıp günde 2.kez şarja takmak bataryaya zarar verir mi?

20-80 ya da 20-85 diye bir şey yok. Hangi şarj aralığında takarsan tak bataryanın ömrü 2 yıl. Şahsi fikrim yüzde 10 da takıp yüzde yüzde çekmek bence en doğru yöntem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı