S21 FE alınır mı?

S21 FE alınır mı? Birkaç hafta önce 14000 bin TL'lik oyun telefonu demiştim. Ve bu cihaz bana gire Exynos 2100 bayağı iyi bir işlemci diyorlar zaten şu an Samsung'un en iyi 2. îşlemcisi 4 5 yıl kullanacağım ve 2 tane ağır 5 6 tane standart oyun yüklerim. Onun dışında günlük kullanım alınır mı sizce?
Oyun oynayacaksan direkt bataryası seni üzer. Günlük kullanımda,sosyal medya,kamera performansı güzel bir cihaz. Oyun çok ön planda ise;
•Poco F4
•realme GT Neo 2
•Poco X4 GT

Oyun oynayacaksan direkt bataryası seni üzer. Günlük kullanımda, sosyal medya, kamera performansı güzel bir cihaz. Oyun çok ön planda ise;
•Poco F4
•Realme GT Neo 2
•Poco X4 GT

S21 FE'nin bataryası bir tek mobil veri de üzer. Ayrıca 14.000 TL az para değil, o paraya leş kamerası olan, berbat arayüzü olan ve o arayüzde reklam bile çıkan bir telefon alınmaz... Her şey kağıt uzerindeki veriler değil. S21'in verdiği prestiji ve amiral gemisi hissiyatini oradaki hiçbir telefon veremez.

S21 FE'nin bataryası bir tek mobil veri de üzer. Ayrıca 14.000 TL az para değil, o paraya leş kamerası olan, berbat arayüzü olan ve o arayüzde reklam bile çıkan bir telefon alınmaz... Her şey kağıt uzerindeki veriler değil. S21'in verdiği prestiji ve amiral gemisi hissiyatini oradaki hiçbir telefon veremez.
Poco F4'ün kamerası o kadar kötü bir kamera değil. 2 saatlik batarya farkı var aralarında ? Oyun oynayan birisi için çok yeterli geleceğini sanmam.

Yeteceğini düşünüyorsa zaten S21 FE almalı. Alınabilecek en mantıklı cihaz.

POCO F4'ün kamerası o kadar kötü bir kamera değil. 2 saatlik batarya farkı var aralarında? Oyun oynayan birisi için çok yeterli geleceğini sanmam.

S21 FE Wi-Fi'de 8-9 saat ekran süresi veriyor, mobil veri de bu özellikle bağlantı zayıf ise 4-5 saate düşüyor. 8-9 saat bir amiral gemisi için yeterli. F4 almak saçmalıktan başka bir şey değil.

S21 FE alınır mı? Birkaç hafta önce 14000 bin TL'lik oyun telefonu demiştim. Ve bu cihaz bana gire Exynos 2100 bayağı iyi bir işlemci diyorlar zaten şu an Samsung'un en iyi 2. îşlemcisi 4 5 yıl kullanacağım ve 2 tane ağır 5 6 tane standart oyun yüklerim. Onun dışında günlük kullanım alınır mı sizce?
6 ay öncesine kadar telefon almak için çok fazla araştırma yapıp neredeyse orta ve üst segment cihazların hepsine baktım. Yani bu konuda baya araştırıp edindiğim bilgileri özetleyeceğim.
Samsung için S21+, S21FE ve S22 arasında kalmıştım. S21+ için olan testlerin(yabancı kaynaklı (exynos işlemci)) hepsine baktım. Exynos 2100 gayet başarılı sonuçlar veriyordu. Yine muadillerinden daha çabuk ısınsa da performansını eskiye nazaran daha çok koruyordu. S21FE ye de bakıyım dedim daha ucuz ve aynı işlemci olduğu için. Karşılaştığım sonuçlar oldukça şaşırttı. Zira aynı işlemcilerin bu kadar farklı performans vermeleri oldukça garip. S21FE kesinlikle listemden düşmüştü, çok çabuk ısınıyor ve çok çabuk performans kaybediyordu. Isınmasının bir diğer götürüsü de çok fazla şarj yemeye başlamasıydı. Bu yüzden FE almayın. Plus tercih ederseniz kafanız rahat olur.

Alnır uzun yıllar kullanılır. Oyun konusunda en ağır ayarlarda oda kesin değil bir ihtimal çok iyi performans sunmayabilir ama orta ayarlar ve günlük kullanım için fazlası ile yeterli bir cihaz olduğunu düşünüyorum.

Yakın fiyat bandında iPhone 11 almak daha mantıklı gibi, sizin için daha uzun ömürlü ve daha keyifli bir deneyim olacaktır.

64 GB bana asla yetmez 128 GB 17500 ICloud'da almam ve bütçem yetmiyor
S21 FE Genshin Impact veya PUBG Mobile oyunlarını FPS dropu girmeden oynatamaz. Bu iki oyunu oynamıyorsan alabilirsin. Ben Xiaomi 12T öneririm.
Genshin ve league of legends oynucaktim...

1440x3040'da çalışıyor sanırsam, Genshin'de bunu ayarlayabiliyorsun ama videoda değiştirdiğini görmedim. Attığınız videoda bile drop girdiğini görmedim bu arada, en yüksek grafiklerde zaman zaman iPhone 13 Pro Max'de bile FPS nadir de olsa yere cakiliyor bu oyunda. Yani PUBG oynayacaksaniz almayın demeniz çok saçma olmuş, HDR sabit 60 FPS oynatmasa da normal grafiklerde 57-60 FPS oynatıyor PUBG'u.

Exynos 2100 fotoğraf ve video işlemede Snapdragon muadillerine göre bayağı iyi, saf performans da ise akıcı bir şekilde oyun deneyimi için yeterli ( ultra grafikler değil tabii ki de). Bu arada S21 4-5 yıl goturur.
Genshinde nasıl kaç fps veriyor

Genshin ve League of Legends oynayacaktim...

Wild Rift'i 120 FPS bile oynarsın, Genshin'i ise orta ayarlarda sabit 60 FPS oynayabilirsin.

Genshinde nasıl kaç fps veriyor
Düşük ayarlarda rahatlıkla 60 FPS alabilirsin, orta ayarlarda da yüksek bir kararlılık oranıyla sabit 60 FPS oynayabilirsin, yüksek ayarlarda ise 40-55'lere düşüyor ultra da ise 20-30 FPS. Bu oyun da FP S iPhone 13'de bile zaman zaman yere cakiliyor.

Oyun oynayacaksan direkt bataryası seni üzer. Günlük kullanımda, sosyal medya, kamera performansı güzel bir cihaz. Oyun çok ön planda ise;
•Poco F4
•Realme GT

Xiaomi gibi yazılımı çöp ve kamerası iğrenç olan bir cihaza para vermem.

Wild Rift'i 120 FPS bile oynarsın, Genshin'i ise orta ayarlarda sabit 60 FPS oynayabilirsin.

Düşük ayarlarda rahatlıkla 60 FPS alabilirsin, orta ayarlarda da yüksek bir kararlılık oranıyla sabit 60 FPS oynayabilirsin, yüksek ayarlarda ise 40-55'lere düşüyor Ultra da ise 20-30 FPS. Bu oyun da FP S iPhone 13'te bile zaman zaman

Donma ısınma kasma var mı peki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi gibi yazılımı çöp ve kamerası iğrenç olan bir cihaza para verirsem kendime aptal derim.

Donma ısınma kasma var mı peki?

Isınma var ama anormal bir isı yok, o isı iPhone 11'de de var iPhone 13'te de var S22'de de var, yuksek performans veren her şey ısınır. Donma yok, kasma da dediğim gibi Genshin gibi oyunda Ultra grafiklerde kasar ama arayüzde vs. asla kasmaz, One UI en iyi arayüzlerden bir tanesi zaten, 4-5 yıl rahat rahat kullanirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı