S21 FE şarjı hızlı bitiyor

YusufBeyT

Hectopat
Merhaba, bugün yeni aldığım S21 FE elime ulaştı. Telefonu deneme için Wild Rift falan girdim ve fark ettim ki 37 dakikada %13 şarj yemiş ve 100'den 87'ye düşmüş. Bu normal mi? Normal kullanırkende yine aynı civarlarda şarj gidiyor. Mesela telefonla konuşurken 10 dakika %2-4 şarj gitti. Telefonun geldiğindeki şarjını bitirip, tekrardan orijinal adaptörle şarj ettim. Bir de 120 Hz olarak kullanıyorum.

Merhaba, bugün yeni aldığım S21 FE elime ulaştı. Telefonu deneme için Wild Rift falan girdim ve fark ettim ki 37 dakikada %13 şarj yemiş ve 100'den 87'ye düşmüş. Bu normal mi? Normal kullanırkende yine aynı civarlarda şarj gidiyor. Mesela telefonla konuşurken 10 dakika %2-4 şarj gitti. Telefonun geldiğindeki şarjını bitirip, tekrardan orijinal adaptörle şarj ettim. Bir de 120 Hz olarak kullanıyorum.

Değil hocam. 2022 de çıktı telefon bataryası artık dayanmıyor birkaç kişide söyledi 2 saat dayanıyor batarya değiştirirseniz uzatırsınız belki ömrünü.( yeni almış fark etmedim 1 hafta kalibre olur ondan sonra yine hızlı bitiyorsa yapacak bir şey yok telefon bataryası kötü bir telefon)

Batarya olarak iyi bir telefon değil ancak bir süre kullanın tam anlamıyla kalibre olunca daha uzun pil ömrü alırsınız.
Normal. Telefonun bataryası şuan kullanım şeklinize göre analiz yaptığı için şarjınız fazla gider, 1 hafta sürer bu süreç sonra normale döner.
Sorun edecek bir şey yok yani?
Değil hocam. 2022 de çıktı telefon bataryası artık dayanmıyor birkaç kişide söyledi 2 saat dayanıyor batarya değiştirirseniz uzatırsınız belki ömrünü.
Yani ürünü 0 aldım. Bu yüzden endişelendim.

Sorun edecek bir şey yok yani?

Yani ürünü 0 aldım. Bu yüzden endişelendim.

Zaten sıfır aldığın için böyle kimisinde 1 hafta kiminde 1 ayda kullanım düzenine göre pil kendini toparlıyor. Ama yine çok büyük bir pil farkı beklemeyin çünkü bu cihazın 2 varyasyonununda işlemcisi verimsiz.
Yani pil toparlayınca %13 değil de %8 harcar ama yine normalden bir tık fazla harcar kronik sorundan dolayı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı