S21 FE vs S20 FE vs A34

Bütçe
7000-10800
Hangisinin ekranı süperamoled değil?

A34 ün tasarımı,kalınlığı,malzeme kalitesi hoş durmuyor tasarım sana bağlı tabii ama malzeme kalitesi kötü bence yeni nesil bir telefona göre.Tasarım,malzeme kalitesi yönünden falan S21FE daha iyi.S21FE de batarya,ısınma sorunu var belki güncellemeler ile düzeltilmiş olabilir ama Exynos işlemci genel olarak iyi değildir performans açısındanda.Kasma,donma yapma ihtimali var.S21FE nin ekranı iyi birde kamerası iyi S20FE ye göre.S20FE donanım olarak ve batarya olarak S21FE ye göre daha iyi.

S20FE'de de S21FE'de de SuperAmoled bulunuyor.
İşte yusuf benim dediğim de bu bende anlıyamadım ama s21 zorlarsam belki ama s20 de alabilrim

İşte yusuf benim dediğim de bu bende anlıyamadım ama s21 zorlarsam belki ama s20 de alabilrim
Bataryası uzun gitsin diyorsan S20FE daha iyi bir bataryaya ve işlemciye sahip.

İşlemci olarak kağıt üstünde öyle.Youtubeda testleri var izleyebilirsin.
Anladım sizce ailemi zorlayıp s21 fe mi daha mantıklı olur yoksa s20 fe mi?

S21 FE'de Dynamic AMOLED bulunuyor.

Sorunun cevabı ise S21 FE alinabiliyorsa en mantıklısı.

-Dynamic HDR10+ destekliyor. Super'de HDR10.
-Dynamic AMOLED ile AMOLED yanığı sorunu çözüldü.
Mükemmel ama 11bin liraya değer mi?
Daha önce 10.500 dü s20fe de 9k falan İzmirliyim bu arada :D

Anladım sizce ailemi zorlayıp S21 fe mi daha mantıklı olur yoksa S20 fe mi?
S21 serisi S20'ye göre ön kamera konusunda çok gelişti. Kamera önemli ise S21 FE derim. Ayrıca işlemcisi de daha güçlü. Gözle görülür pek bir farkı yok ama ekranı da daha iyi.

S21 serisi S20'ye göre ön kamera konusunda çok gelişti. Kamera önemli ise S21 FE derim. Ayrıca işlemcisi de daha güçlü. Gözle görülür pek bir farkı yok ama ekranı da daha iyi.
Evet s21 fe daha mantıklı ama zorlamaya değer mi?

Telefonu bi 6-7 yıl kullanmayı planlıyorum

Anladım sizce ailemi zorlayıp s21 fe mi daha mantıklı olur yoksa s20 fe mi?

Mükemmel ama 11bin liraya değer mi?
Daha önce 10.500 dü s20fe de 9k falan İzmirliyim bu arada :D
Ben Exynos işlemcileri hiç beğenmiyorum.O yüzden A34 ile S20FE arasında kalmıştım en başta şimdide S20FE yi tercih ettim önümüzdeki günlerde alacağım inşallah.Ben yaptığım araştırmalara göre S20FE tercih ettim dediğim gibi ama S21FE almayıda düşündüm beni vazgeçiren şey batarya ve ısınma sorunu olduğuydu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı