S21 FE vs S20 FE vs A34

Bütçe
7000-10800
Ben Exynos işlemcileri hiç beğenmiyorum.O yüzden A34 ile S20FE arasında kalmıştım en başta şimdide S20FE yi tercih ettim önümüzdeki günlerde alacağım inşallah.Ben yaptığım araştırmalara göre S20FE tercih ettim dediğim gibi ama S21FE almayıda düşündüm beni vazgeçiren şey batarya ve ısınma sorunu olduğuydu.
Çok hissettirmiyor diyorlar.Siz uzun kullanım için mi almayı düşünüyorsunuz 6-7 gibi yoksa 3-4 yıl kullanıp satacak mısınız?

Exynos konusunda sorununuz olmasın. Exynos 2100 en iyi Exynos işi bile denebilir. Rakibi SD 888'e göre daha az ısınan ama aşağı yukarı aynı batarya tüketimine sahip bir SoC.

S20 FE 1 yıl sonra güncelleme almamaya başlayacak. Yani yaklaşık 3-4 yıl ömrü var. S21 FE ise daha 3,5 yıla yakın güncelleme alacak.
Yani siz ne kadar sürede telefon değiştiriyorsunuz?
Daha önce telefondan anlamazdım babamın aldığı redmi 8a yı kullanırdım sonra denize düştü ve şimdi daha kötü bir şeye sahabihim gm22

Çok hissettirmiyor diyorlar.Siz uzun kullanım için mi almayı düşünüyorsunuz 6-7 gibi yoksa 3-4 yıl kullanıp satacak mısınız?
Gittiği kadar kullanacağım.Yeni liseye geçtim yaklaşık 2 senedir 2014 Samsung Galaxy A5 ile idare ediyorum.Üniversiteye kadar para biriktirip belki laptop alırım belki daha iyi bir telefon.Lise bitene kadar kullanacağım yani en az S20FE yi.

Gittiği kadar kullanacağım.Yeni liseye geçtim yaklaşık 2 senedir 2014 Samsung Galaxy A5 ile idare ediyorum.Üniversiteye kadar para biriktirip belki laptop alırım belki daha iyi bir telefon.Lise bitene kadar kullanacağım yani en az S20FE yi.
Bende öyle düşünüyorum ama üniversite ye kadar falan

Exynos konusunda sorununuz olmasın. Exynos 2100 en iyi Exynos işi bile denebilir. Rakibi SD 888'e göre daha az ısınan ama aşağı yukarı aynı batarya tüketimine sahip bir SoC.
SD 888 ler zaten ısınma sorunlu işlemci.SD 865 hem stabil performans hemde ısınma olarak daha iyi 888 li cihazlara göre.

Evet doğru ama Exynos 2100'ün dengi değil.

Kac yıl var? Yazdıysanız görmedim, kusura bakmayın.
Yok sorun değil yazmadım zaten ben lise 2'ye yeni geçtim yani üniversiteyi 4yıl okursam bur 6-7 yıl kullanırım kafasındayım ama telefina birşey olmazsa daha uzun yıllar kullanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı