S21 FE vs S22

Oyun oynamayacağım için problem yaşayacağımı düşünmüyorum hocam ama emin olamıyorum.

Şu anki telefonumda aşağı yukarı 5 saat civarı ekran süresi alıyorum Wi-Fi ile. En ağırlıklı olarak Instagram ve Twitter kullanacağım problem yaşar mıyım emin değilim hocam.

Oyun oynamayla alakası yok işlemci veriminin, pil tüketimi ve ısı ile alakalı
 
Oyun oynamayla alakası yok işlemci veriminin, pil tüketimi ve ısı ile alakalı
S21 FE neredeyse her şeyi ile tamamdı benim için S22'ye hiç bakmamıştım ama tasarımı Bluetooth versiyonu, eSIM desteği beni cezbetti hocam ama bataryada kaldı aklım çok mu kötü olur bir kaç sene sonra batarya veya telefon değiştirmem gerekir mi bilmiyorum.
 
S21 FE neredeyse her şeyi ile tamamdı benim için S22'ye hiç bakmamıştım ama tasarımı Bluetooth versiyonu, eSIM desteği beni cezbetti hocam ama bataryada kaldı aklım çok mu kötü olur birkaç sene sonra batarya veya telefon değiştirmem gerekir mi bilmiyorum.

Kağıt üstünde S20fenin pili daha uzun gidiyor arkadaşta S21FE var benim telefon serinken onunki onunki sürekli hafiften sıcak o sıcaklık da pilin enerjisi ısıya dönüşmüş oluyor.
 
Aldınızmı memnunmusunuz
S22 - S21 Fe konusunu açmıştım 3 hafta kadar önce ve S21 fe aldım, yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. Öncelikle telefonda forumda yazan sorunların hiç birisiyle karşılaşmadım, telefonu ilk aldığımda açılışta güncelleme ve baya bir şey kurdu bu süreçte telefon 37-39 derece arasında sıcaklığa ulaştı neredeyse tam yükte çalışıyordu, kısa süre sonra güncelleme ve kurulum bitince telefon normale döndü ve 3 haftadırda herhangi bir abartı sıcaklık ile karşılaşmadım. Gayet akıcı ve prime hissini aldığınız amiral gemisi bir telefon, S20 Fe'den daha güncel ve 2022 çıkışlı, kısacası memnunum ve beklentilerimin üstünde bir telefon.
 
Öncelikle Hindistan'la Türkiye'yi gelişmişlik bakımından aynı sınıfta nitelendiremezsiniz. Kanada'da da Exynos var, İsviçre'de de.

S22 daha Premium bir ürün, ayrıca kamera olarak 13 Pro modelleriyle baş edebiliyor. İşlemcisinin geçtiği başarısız üretim bandı nedeniyle güç tüketimi sorunu var, bu sorun beraberinde aşırı pil tüketimine ve kötü bir termal verimliliğe sebep oluyor. Pil dışında gayet kaliteli ve 13 Pro modelleriyle baş edebilen bir model esasında.
 

Geri
Yukarı