S21 FE'nin şarjı çok az gidiyor

Mzffer998

Decapat
Katılım
25 Mayıs 2021
Mesajlar
259
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
11.11.2022 tarihinde iki adet S21 FE cihazı aldım. Batarya harici memnundum. Okuduğum forumlarda batarya süresinin kullandıkça oturduğunu filan söyledikleri için kullanmaya devam ettim. Şu an gerçekten memnun değilim. İki cihazda da aynı şarj ve ısınma sorunu var maalesef. Maksimum 4-5 saat ekran süresi alıyoruz ve günü çıkarmıyor bile. Oyun yok sadece sosyal medya aramalar için kullanılıyor. Çözümü var mı bu sorunların? Dün itibarıyla bir tanesini Android 13'e yükselttim ve bariz bir şekilde ısınma sorunu daha da arttı. Sadece 15 dakika sosyal medyada dolaştıktan sonra cebime koyuyorum ısısını hissediyorum ve rahatsız ediyor. Sabah %100 şarjdan çıkarıyorum 15 dakika boşta duruyor şarjı direk %97'ye düşüyor ben anlamadım bu işi. 5 sene sonra samsunga geri döndüm ve pişman oldum. 64 GB diye 11 almamıştım keşke alsaydım diyorum. Asıl sormak istediğim 11.11.2022 tarihinde vatan mağazasından aldığım bu telefonları ben nasıl iade edebilirim? Bir tanesine 15.000 TL verdiğim bu telefonlar gerçekten parasını haketmiyor. İllaki kontrol için servise gönderelim diyecekler hiç bunlara girmeden en kısa yol şeklinde nasıl iade oluşturup paramı alabilirim?
 
A52s ve S21 kullanan tanıdıklarım var, hepsi de 4-5 saat ekran süresinden şikayetçi.
Bataryası ölü Huawei cihazım bile 1 günü çıkartıyordu ama Samsung batarya da delirtiyor.

Ben de Android 13ü bekliyorum kurmalı mıyım sizin dediklerinizden sonra kararsız kaldım zaten Samsung için hiçbir yenilik yok ama, daha hızlı ve akıcı bir deneyim verebileceğini düşünüyorum.
 
Yani anlamadım gerçekten daha 20 günlük cihaz da böyle şarj sorunu yaşamaktan. 4 saat 32 dakika açık ekran 11 saat 33 dakika kapalı kalma süresi şarj %26 çok düşük. iPhone 11 alacağımda aynı şarj süresini alırsın diye mağaza çalışanına buradan saygılarımı sunuyorum. Arkadaşım da var iPhone 11 11 saat açık ekran süresi alıyor ve ona rağmen şarjı %30 seviyelerinde oluyor. Gerçekten ekranına filan hayran kalıp almıştım da iPhone 11 kalas gibi duruyor diye keşke demek istemiyorum ama kalas gibi duran iPhone 11 alsaymışım. İade süreci nasıl işler bunun bilgisi olan var mı? İade edebilir miyim?
 
Eğer sim kartı takmadıysanız iade edebiliyordunuz. Yalnız bizde de iphone 11 var 11 saat ekran süresini göremedim. 6-7 saat ekran süresi verebildi. S21 FE'nin de 60 Hz modunda ona yaklaşık değerleri alıyorum.
Arkadaşımdan görünce örnek olarak söylemek istedim. Bir de konu dışı biraz ama bu samsungdaki ram plus nedir ? Kapatmak gerekiyor mu ? Sizde de S21 FE var ? Bende 60 hz de kullanıyorum ama ısınma probleminde şikayetciyim
 
Son düzenleme:
Arkadaşımdan görünce örnek olarak söylemek istedim. Bir de konu dışı biraz ama bu Samsung'daki RAM Plus nedir? Kapatmak gerekiyor mu? Sizde de S21 FE var? Bende 60 Hz de kullanıyorum ama ısınma probleminde şikayetciyim

Evet bende de S21 FE var ve Exynos'tan kaynaklı ısınmaya çözüm yok. Oyun oynarken çok gıcığıma gidiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı