S21 Plus alınır mı?

Bütçe
10-12K

tr3ty

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sahibinden de ikinci el kayıtlı yurt dışı 10k fiyata sahip bir S21 Plus buldum temiz duruyordu. Tek korktuğum şey Android 15'ten sonra güncelleme almayacak olması ve maalesef Samsung'dan başka marka kullanmayı düşünmüyorum çünkü saatim ve kulaklıklarım Samsung. Şu an 6K param var para toplamaya çalışıyorum sizin bir tavsiyeniz vb. var mı acaba?

Yani 15 üstü güncelleme almayacaksa da ne gibi bir sıkıntısı olacak ki. Yine de uzun zaman kullanılır. Ben S20 FE'den halen çok memnunum ve sorunsuzca kullanmaya da devam edeceğim. Çok büyük bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum. 2 3 sene daha rahatlıkla kullanırsın.

10 Bin civarına alabiliceğin en iyi telefonlardan birisi o telefon. İkinci elden başka bir telefonda çıkmaz gibime geliyor. Çıkarsa Xiaomi tarafından K60 çıkabilir ama S21+ da ondan daha iyi. Güncellemeyi dert etme güncelleme olmasa da uzun yıllar boyunca kullanmaya devam edebilirsin.

Not: S21+ alacaksan bataryasına dikkat et genelde ikinci eldeki o tür Samsung'ların bataryaları ömrünü doldurmuş oluyor.

10 bin civarına alabiliceğin en iyi telefonlardan birisi o telefon. İkinci elden başka bir telefonda çıkmaz gibime geliyor. Çıkarsa Xiaomi tarafından K60 çıkabilir ama S21+ da ondan daha iyi. Güncellemeyi dert etme güncelleme olmasa da uzun yıllar boyunca kullanmaya devam edebilirsin.

Not: S21+ alacaksan bataryasına dikkat et genelde ikinci eldeki o tür Samsung'ların bataryaları ömrünü doldurmuş oluyor.

Bataryada cok sorunum yok.

Yani 15 üstü güncelleme almayacaksa da ne gibi bir sıkıntısı olacak ki. Yine de uzun zaman kullanılır. Ben S20 FE'den halen çok memnunum ve sorunsuzca kullanmaya da devam edeceğim. Çok büyük bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum. 2 3 sene daha rahatlıkla kullanırsın.

Ben biraz aldımmı uzun gitsin kafasındayım onceden Realme 6 vardı o biraz sıkıntıliyiydi o yuzden dedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı