S21FE için ekran koruyucu önerisi

Do6uk4n

Hectopat
Yer
Nazilli
Daha fazla  
Meslek
Counter Terrorist
Arkadaşlar mahalle arasında bir yerden 10 TL'ye ekran koruyucu yaptırdım mecburen. Kaliteli ne önerirsiniz fiyatı maksimum 600 TL olsun ve ön kamera bölümü olabilirse iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence ekran koruyucuya 600 lira gibi bir fiyat vermek mantıksız. Ben 80 liraya taktırdım iPhone 13'e. Bir kısmı kalkmış ekran koruyucunun. Ayıplı mal sanırım o yüzden. 600 liralık değil de 100 200 liralıklar işinizi görür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar mahalle arasında bir yerden 10 TL'ye ekran koruyucu yaptırdım mecburen. Kaliteli ne önerirsiniz fiyatı maksimum 600 TL olsun ve ön kamera bölümü olabilirse iyi olur.

Bu konuda kılıfın ve koruyucunun en iyisini al hocam, kılıf 100₺likten ne farkı vardır, deneyeyim deyip Mcdodo aldım ve aradaki fark cidden uçurumdu.

Ekran koruyucu olarak Samsung'un kendi sitesine girin orada gösterdiği şubeler var, en yakın olanından taktırın.

Vallahi hocam anlamadım bende plastik bir şey taktı büyük ihtimalle hiçbir etkisi yok korumaya. O yüzden sizden yardım istiyorum ya :D.
Bana da telefoncu öyle bir şey takmıştı bedavaya sürekli üzeri yağlanıyordu çıkarttım bir türlü de ekran koruyucu alamadım.
600 TL bir ekran koruyucu için fazla bence daha düşük bütçeli kaliteli bir şey almaya bakın 🙂

Bu konuda kılıfın ve koruyucunun en iyisini al hocam, kılıf 100₺likten ne farkı vardır, deneyeyim deyip Mcdodo aldım ve aradaki fark cidden uçurumdu.

Ekran koruyucu olarak Samsung'un kendi sitesine girin orada gösterdiği şubeler var, en yakın olanından taktırın.
Ne kadar tutar sizce?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı