S22 alınır mı?

Bütçe
20000
Hocam S22 kullananların %98i şikayetçi falan değil alırken ona göre alıyorlar zaten. Bence siz bir akıl tutulması yaşıyorsunuz S22 kötü bir cihaz değil sadece pil ömrüne bakarak bir yere varamazsınız. Onun pil ömrü kötü olabilir ama pil ömrüne bu kadar ihtiyacı olmayan kişiler tercih edebilir. Yok diyorsunuz kamerası ısınıyor öyle bir şey yok telefon nasıl çalışıyor bilmeyenler telefon ısınıyor diyor la işlemci orada zaten istersen soğutsun bir de. Lütfen herkesin yaptığı işlerin farklı olduğunu ve kendine göre telefon alabileceklerini öğrenin artık. Apple 8K gereksiz diye koymadı diyorsunuz ama profesyonel tasarımcılar için değil. Belki sizin için olabilir ama benim 8K monitörüm var kullanmak istiyorum bunu bilemezsiniz 8K sizin için gereksiz diye benim içinde gereksiz değil giderim ona göre alırım telefonumu. Birisi 8K çeken bir telefon istediği zaman gereksiz demek yerine ona göre telefon önerin gereksiz olup olmamasına ikna etmeye çalışmayın.

S22'yi kendim kullandım. Kamerası ile defalarca fotoğraf çektim. S22 de kamerayı 5dk ve üzeri kullan bakalım ısınıyor mu ısınmıyor mu? 8K olayına gelince Apple da 8K koysa başka bir firmada 8K koysa telefon ekranları ve sosyal medyada 8K desteği olmadığı sürece 8K bir anlam ifade etmeyen bir teknolojidir. Bunun Apple'ın 8K koymaması ile alakası yok. Senin 8K monitörün olması çoğu insanın bu teknolojinin yüzüne bakmayacağı gerçeğini değiştirmiyor.

S22'yi kendim kullandım. Kamerası ile defalarca fotoğraf çektim. S22 de kamerayı 5dk ve üzeri kullan bakalım ısınıyor mu ısınmıyor mu? 8K olayına gelince Apple da 8K koysa başka bir firmada 8K koysa telefon ekranları ve sosyal medyada 8K desteği olmadığı sürece 8K bir anlam ifade etmeyen bir teknolojidir. Bunun Apple'ın 8K koymaması ile alakası yok. Senin 8K monitörün olması çoğu insanın bu teknolojinin yüzüne bakmayacağı gerçeğini değiştirmiyor.

Tamam bende onu diyorum siz almayın ben alacağım benim 8K monitörüm var kullanmak istiyorum bana ne diğerlerinden ben insanlara değil kendime alıyorum telefonumu. İnsanlar bakmayabilir insanlar da ona göre telefon alır.

8K konusunda size katılıyorum ama kamerada ısınıyor diyen tek kişi sizsiniz. Uzun sure bu cihazı kullanmış @matadoria @Reelio @TheBay gibi kullanıcılar kamerada sorun oluşturacak derecede isinmadigini dile getiriyorlar.
Batarya konusunda ise benim S21'den ciddi bir farkı yok, yoğun kullanmaz isem günü cikariyor.

Tamam bende onu diyorum siz almayın ben alacağım benim 8K monitörüm var kullanmak istiyorum bana ne diğerlerinden ben insanlara değil kendime alıyorum telefonumu. İnsanlar bakmayabilir insanlar da ona göre telefon alır.

Hocam adam her konuda ya S20 FE ya da S21FE öneriyor başka bir yazısı yok al bunu geç. S21 FEnin şarjı sanki S22'den çok dayanıyormuş gibi S22 konusunda S21 FE öneriyor, S20FE dediğin telefon kaç senelik oldu eskidi artık. 7631 mesajı var 1 tane çözümü var az yapıcı gelmesi lazım sürekli yermek peşinde.

Hocam adam her konuda ya S20 FE ya da S21FE öneriyor başka bir yazısı yok al bunu geç. S21 FEnin şarjı sanki S22'den çok dayanıyormuş gibi S22 konusunda S21 FE öneriyor, S20FE dediğin telefon kaç senelik oldu eskidi artık.

Hocam bende onu anlamıyorum. Tabii ekonomiden dolayı artık insanlar eski amiral gemisi telefonlara yöneliyorlar işin hilesi gibi biraz.

Hocam adam her konuda ya S20 FE ya da S21FE öneriyor başka bir yazısı yok al bunu geç. S21 fenin şarjı sanki S22'den çok dayanıyormuş gibi S22 konusunda S21 FE öneriyor, S20FE dediğin telefon kaç senelik oldu eskidi artık. 7631 mesajı var 1 tane çözümü var az yapıcı gelmesi lazım sürekli yermek peşinde.

S22 mobil veride 4-4, 5 saat ekran süresi veriyor. Aynı senaryoda S21 FE 5, 5-6 saat ekran süresi veriyor. Haklısın arada fark yok.

Hocam bende onu anlamıyorum. Tabii ekonomiden dolayı artık insanlar eski amiral gemisi telefonlara yöneliyorlar işin hilesi gibi biraz.

Ben S22 ile 10 dakikalık 4K video da çektim 60FPS de telefon ısındı tamam ama hiçbir kısıtlama olmadı mesela kullanımına da engel olmadı o kadar uzay gemisi gibi abartılacak olay yok. POCOymuş Xiaomi falan bana telefon hissi vermiyor onların da önerilecek bir yanı yok gözümde sonuçta kendi kullanmayacağım şeyi önermem değil mi birisine.

Ben S22 ile 10 dakikalık 4K video da çektim 60FPS de telefon ısındı tamam ama hiçbir kısıtlama olmadı mesela kullanımına da engel olmadı o kadar uzay gemisi gibi abartılacak olay yok. POCOymuş Xiaomi falan bana telefon hissi vermiyor onların da önerilecek bir yanı yok gözümde sonuçta kendi kullanmayacağım şeyi önermem değil mi birisine.
Isındığından video performansını kısıtlasaydı ya da Snapdragon 805, 810 kullanan Xperia’lar gibi el yaksaydı zaten kimse önermezdi ve sırf el yaktığından bu firmaya çok dava açılırdı.

8K konusunda size katılıyorum ama kamerada ısınıyor diyen tek kişi sizsiniz. Uzun sure bu cihazı kullanmış @matadoria @Reelio @TheBay gibi kullanıcılar kamerada sorun oluşturacak derecede isinmadigini dile getiriyorlar.
Batarya konusunda ise benim S21'den ciddi bir farkı yok, yoğun kullanmaz isem günü cikariyor.

Hocam kamerayı 1dk açmak var, 5dk ve üzeri açmak var. Kendim 12 Pro kullandım. Bende telephoto lens+lidar sensör+6 GB RAM gibi A14'ü ısınma konusunda sıkıntıya sokacak unsurlar vardı. Buna rağmen 5dk boyunca bir sürü fotoğraf, video çektim gram ısınma olmadı. 12 Pro'nun ısınmadığı bir ortamda S22'nin fırın gibi olmasını ben kabullenemiyorum.

S22 mobil veride 4-4, 5 saat ekran süresi veriyor. Aynı senaryoda S21 FE 5, 5-6 saat ekran süresi veriyor. Haklısın arada fark yok.

1 saat için diğer özelliklerden vazgeçilebilirse seçecek kişiler olabilir. Ama bana doğru gelmedi açıkçası A53 mevcut mobil veride 6-7, 7-8 saat ekran süresi alıyorum bu telefonla bile.

Hocam kamerayı 1dk açmak var, 5dk ve üzeri açmak var. Kendim 12 Pro kullandım. Bende telephoto lens+lidar sensör+6 GB RAM gibi A14'ü ısınma konusunda sıkıntıya sokacak unsurlar vardı. Buna rağmen 5dk boyunca bir sürü fotoğraf, video çektim gram ısınma olmadı. 12 Pro'nun ısınmadığı bir ortamda S22'nin fırın gibi olmasını ben kabullenemiyorum.

Tamamen farklı sensörler sayılırlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı