Hocam S22 kullananların %98i şikayetçi falan değil alırken ona göre alıyorlar zaten. Bence siz bir akıl tutulması yaşıyorsunuz S22 kötü bir cihaz değil sadece pil ömrüne bakarak bir yere varamazsınız. Onun pil ömrü kötü olabilir ama pil ömrüne bu kadar ihtiyacı olmayan kişiler tercih edebilir. Yok diyorsunuz kamerası ısınıyor öyle bir şey yok telefon nasıl çalışıyor bilmeyenler telefon ısınıyor diyor la işlemci orada zaten istersen soğutsun bir de. Lütfen herkesin yaptığı işlerin farklı olduğunu ve kendine göre telefon alabileceklerini öğrenin artık. Apple 8K gereksiz diye koymadı diyorsunuz ama profesyonel tasarımcılar için değil. Belki sizin için olabilir ama benim 8K monitörüm var kullanmak istiyorum bunu bilemezsiniz 8K sizin için gereksiz diye benim içinde gereksiz değil giderim ona göre alırım telefonumu. Birisi 8K çeken bir telefon istediği zaman gereksiz demek yerine ona göre telefon önerin gereksiz olup olmamasına ikna etmeye çalışmayın.
S22'yi kendim kullandım. Kamerası ile defalarca fotoğraf çektim. S22 de kamerayı 5dk ve üzeri kullan bakalım ısınıyor mu ısınmıyor mu? 8K olayına gelince Apple da 8K koysa başka bir firmada 8K koysa telefon ekranları ve sosyal medyada 8K desteği olmadığı sürece 8K bir anlam ifade etmeyen bir teknolojidir. Bunun Apple'ın 8K koymaması ile alakası yok. Senin 8K monitörün olması çoğu insanın bu teknolojinin yüzüne bakmayacağı gerçeğini değiştirmiyor.