Almayın hocam rezillik onun yerine bekleyin S23 FE alın.
Bütçem maksimum 19k.
Almayın hocam rezillik onun yerine bekleyin S23 FE alın.
Kesinlikle artmayacaksa A55 veya temiz 2.el düşünülebilir kesinlikle almayın S22 arkadaşım yanında powerbank taşıyordu rezil oluyorduBütçem maksimum 19k.
Bu tarz kullanımda günü rahat çıkartır. Aktif günlerinizde de powerbank taşıyabilirsiniz bir sıkıntı yaratmaz. Galaxy A55 yerine kesinlikle tercih edilir. Amiral gemisi her zaman amiral gemisidir bunu unutmayın.Normalde okulda olduğum için telefonu çok kullanmıyorum evdede genelde tablet kullanıyorum sadece okula giderken ve dönerken ve hafta sonları dışarıya çıkarsam aktif kullanırım. Yanımda powerbank taşırsam olur mu?
Bu tarz kullanımda günü rahat çıkartır. Aktif günlerinizde de powerbank taşıyabilirsiniz bir sıkıntı yaratmaz. Galaxy A55 yerine kesinlikle tercih edilir. Amiral gemisi her zaman amiral gemisidir bunu unutmayın.
Merhaba tasarımı boyutu kamerası falan çok hoşuma gitti tam bana göre telefon ama şarj konusunda çok korkuyorum sizce alınır mı? D&R da 18k.
Not: Ara sıra hafif oyunlar oynarım genelde sosyal medyayı kullanırım.
D&R'da bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Samsung garantili olmasına dikkat edin yeterli.Telefonu D&R'den almayı düşünüyorum 18k civarı güvenilir yer midir sizce.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.