S22 ile iPhone 11 takas edilir mi?

Hocam üst derken bence iPhone olması üst sadece özellik olarak çok boş geliyor bana hele ekranı beton gibi çentik var.

iPhone 11 2. elde telefoncular 15k bandında satın alıyor kolayca nakite çevirilebilir cihaz üstüne biraz daha ekleyerek telefonun sıfırını alabilirsin.

Ben 17'ye ilana koydum fakat 3 aydır satılmıyor.

Hocam üst derken bence iPhone olması üst sadece özellik olarak çok boş geliyor bana hele ekranı beton gibi çentik var.

Ben 17'ye ilana koydum fakat 3 aydır satılmıyor.
ya bazıları iphone delisidir bırakamaz asla ha ben öyle biri değilim derseniz alırım daha iyi cihazımı kullanırım derseniz teklif bence mantıklı 2k da çok bi miktar değil bence

Ya bazıları iPhone delisidir bırakamaz asla ha ben öyle biri değilim derseniz alırım daha iyi cihazımı kullanırım derseniz teklif bence mantıklı 2K da çok bir miktar değil bence.

Hocam benim iPhone takıntım yok eskiden Samsung kullanıyordum IPhone'ye özenmiştim satıp geçtim ama çok boş geldi ekranı desen 720p LCD bataryası desen su gibi gidiyor kamerası desen 5X Zoom yapıyor falan filan sizce mantıklı mı takas yapmak 21 ay garantili kfg tam benim sadece kutu var pil 83.

Hocam benim iPhone takıntım yok eskiden Samsung kullanıyordum IPhone'ye özenmiştim satıp geçtim ama çok boş geldi ekranı desen 720p LCD bataryası desen su gibi gidiyor kamerası desen 5X Zoom yapıyor falan filan sizce mantıklı mı takas yapmak 21 ay garantili kfg tam benim sadece kutu var pil 83.
mantıklı hocam kesinlikle zaten diğer arkadaşlarda bana katılmış

Aşırı saçma S22 her türlü daha iyi ve iki cihazda batarya olarak berbat yani 11'in bataryası iyidir diye geçeceksiniz ümitlenmeyin asla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı