S22 Ultra vs S23

Bütçe
30000
Snapdragon 8 gen 2 ısı ve batarya performansı olarak çok ileride bir işlemci. Muhtemelen mAh değerleri farklı olsa bile stress (oyun vs) altında aynı sürede kullanacağınızı düşünüyorum. Onun dışında idle (normal) durumda ultranın bataryası uzun gider. S22 kullanıyorum çok üst segment cihazlar zaten. Kendi tercihiniz.

Berbat denmese de gen 2 gibi değil. Pil süresi olarak neredeyse 1.5 kat fark var gibi gözüküyor. S22 ile S23 arası.

S23 3900MAH ile mobil veride ortalama 7 saat ekran süresi verirken S22 Ultra 5000MAH ile 5-5, 5 saat ekran süresi veriyor. 5000MAH ile ortalama 5 saat ekran süresi alınması işlemcinin verimlilik konusunda iyi olmadığını kanıtlıyor. S22 Ultra S22 gibi anormal derecede ısınmıyor çünkü büyük kasa ve üst düzey soğutma sistemi avantajı var.

Benim için pili durduğu yerde yememesi ve yaklaşık 10 saat kullanım sağlaması yeterli olacaktır. S23 bunu karşılayabilir mi?

S23 pil konusunda başarılı bir cihaz. 10 saat kullanım Wi-Fi'de olur ama mobil veride mümkün değil.

Snapdragon 8 Gen 2 ısı ve batarya performansı olarak çok ileride bi işlemci. Muhtemelen mah değerleri farklı olsa bile stress (oyun vs) altında aynı sürede kullanacağınızı düşünüyorum. Onun dışında idle (normal) durumda ultranın bataryası uzun gider. S22 kullanıyorum çok üst segment cihazlar zaten. Kendi tercihiniz.

Berbat denmese de Gen 2 gibi değil. Pil süresi olarak neredeyse 1.5 kat fark var gibi gözüküyor. S22 ile S23 arası.
oyunlarda süreler aynı olduğu ve ben çok mobil oyun oynamadığım için, genel olarak normal kullanimda pil benim için daha önemli. Fakat, oyunlarda Fps olarak çok fark var mı ben onu sordum, yani s22 ultra Fps olarak üzer mi?

Şahsen ben olsam şuan iPhone'lara da peş peşe zam gelirken bir iPhone 13 alırdım en azından kullanmasanız sevmeseniz bile ikinci elde değer kazanır yine gider Samsung alırsınız üstüne de cebinizde paranız kalır.

Şahsen ben olsam şuan iPhone'lara da peş peşe zam gelirken bir iPhone 13 alırdım en azından kullanmasanız sevmeseniz bile ikinci elde değer kazanır yine gider Samsung alırsınız üstüne de cebinizde paranız kalır.
şuan kullandığım aksesuarlar samsung olduğu için samsung tercih etmek benim için daha mantıklı, o yüzden iphone almak bana mantıklı gelmiyor.

İki telefon arasında kaldım. Şu anda S8 kullanıyorum ve şarj bitmesi konusundan bıktım artık, o yüzden S22 Ultra öncelikli tercihim. Fakat nadiren olsa da mobil oyunlar oynarım, S23 ile S22 Ultra arasında oyun konusunda dağlar farkı var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.
Apple fanları duymasın s23 piyasayı donanımıyla tokatladı, s22 almayı düşünüyorum ben de, S serisi ısınır gerçekten s22 için de aynısını söylüyorlar. O bütçelere çıkacak olsam s23 alırdım.Dersen ki kalem falan çok kullanıyorum o zaman kesinlikle ultrayı al.

İki telefon arasında kaldım. Şu anda S8 kullanıyorum ve şarj bitmesi konusundan bıktım artık, o yüzden S22 Ultra öncelikli tercihim. Fakat nadiren olsa da mobil oyunlar oynarım, S23 ile S22 Ultra arasında oyun konusunda dağlar farkı var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.
S22 Ultra yerine S23+ tercih edebilirsin.

S22 işlemcisi verimlilik olarak kötü. Ben büyük ekran sevmediğim için S23 alırdım, ancak S23+'da alsanız S23'te alsanız ikisi de 1 günü çıkartır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı