S22 Ultra vs S23

erennylmzrr

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar batarya, işlemci ve kamera performansını önemseyen biriyim, bu ikisinden hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci, kamera olarak kafadan S23. Batarya 1100 mAh daha iyi S22 Ultra'da. Bu kriterlerden hangisi öncüyse ona göre tercih yapın. Şahsen ben güncellik konusundan ötürü S23 alırdım. S22 Ultra daha fazla çözünürlüğe ve büyük bir ekrana sahip, yani batarya süresi aşağı yukarı aynı olacaktır.

Kamera performansı ve batarya olarak S22 Ultra daha önde hocam işlemciye gelirsek S23 Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 kullanıyor fakat gerek ekran kalitesi olsun S22 Ultra çok daha iyi.
Kamera olarak DxOmark'a göre S22 ultra sadece 2 puan önde. Batarya olarak ise süre bazında yük altında S23 daha uzun kullanım sunuyor. S23'ün tercih edilmesi daha iyi olur bence. Küçük bir kamera farkı, batarya için güncellik ve işlemci gücü geriye atılmamalı. He ama büyük ekran seviyorsa arkadaş diyecek bir şey yok.

Kamera olarak DxOmark'a göre S22 ultra sadece 2 puan önde. Batarya olarak ise süre bazında yük altında S23 daha uzun kullanım sunuyor. S23'ün tercih edilmesi daha iyi olur bence. Küçük bir kamera farkı, batarya için güncellik ve işlemci gücü geriye atılmamalı. He ama büyük ekran seviyorsa arkadaş diyecek bir şey yok.
Bana kalırsa batarya konusunda, işlemci konusunda, kullanılım kolaylığı ve yapay zeka bakımından s23 daha iyi, kamera konusunda bence çok bir fark yok iki telefonunda üstünlükleri var, ekrana gelirsek s22 ultra tabi daha iyi ama bu s23ün kötü olduğu anlamına gelmiyor çok detaya girersek s23 ün daha iyi özellikleri var bence s23 daha mantıklı seçenek, sizce?

Bana kalırsa batarya konusunda, işlemci konusunda, kullanılım kolaylığı ve yapay zeka bakımından s23 daha iyi, kamera konusunda bence çok bir fark yok iki telefonunda üstünlükleri var, ekrana gelirsek s22 ultra tabi daha iyi ama bu s23ün kötü olduğu anlamına gelmiyor çok detaya girersek s23 ün daha iyi özellikleri var bence s23 daha mantıklı seçenek, sizce?
Yani burada kullanıcının beklentilerine kalıyor seçim. Ayrıca fiyat farkına göre de S23 baya mantıklı kalıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı