S22 vs A54 vs S21 FE

Ben olsam S23 FE'ye yönelirdim.

Onu eklemeyi unutmuşum. S22’nin pili çok ürkütüyor. Millet S22 yanına da powebank çek diyor fakat o kadar para verdikten sonra da powerbankla gezmek istemiyorum. S23FE ile S21FE arasında kaldım gibi ama S23FE daha ağır basıyor.

Ben olsam zorlar düz S23 alırdım. Ha illa çıkmıyorsa samsung da şart değilse Xiaomi 12 19.999 tl idi xiaomi resmi sitesinde. O da olabilir.

Merhaba. Maksimum 20 civarlarına telefon bakıyorum ama çok kararsız kaldım. Bütün telefonların öne çıkan ve eksik yönleri var. S22 için çok premium, her şeyi çok güzel ama şarj durumu kötü deniyor. S21 FE şarj kötü ama kamera işlemci A54'ten iyi deniyor. A54 için ise çok ortalama ne üzer ne coşturur deniyor. Bu telefonların fiyatlarının yakın olması aklımı karıştırırdı. 6S'ten geçeceğim için hepsi uzay üssü gibi gelecek. Ayrıyeten bu fiyatlara Xiaomi'nin telefonlarını da var. Bu telefonları önerir misiniz?

Yoğun kullanım olacaksa A54 5G, pil önemli değilse S22 öneririm. Bildiğim kadarıyla güncellemelerle ısınma sorunu çoğunlukla S22'de düzelmiş ama pil maalesef kötü. S21FE'nin de işlemcisi çok iyi değil.

Merhaba. Maksimum 20 civarlarına telefon bakıyorum ama çok kararsız kaldım. Bütün telefonların öne çıkan ve eksik yönleri var. S22 için çok premium, her şeyi çok güzel ama şarj durumu kötü deniyor. S21 FE şarj kötü ama kamera işlemci A54'ten iyi deniyor. A54 için ise çok ortalama ne üzer ne coşturur deniyor. Bu telefonların fiyatlarının yakın olması aklımı karıştırırdı. 6S'ten geçeceğim için hepsi uzay üssü gibi gelecek. Ayrıyeten bu fiyatlara Xiaomi'nin telefonlarını da var. Bu telefonları öneririr misiniz?

Hocam S23FE modeline bakmanızı tavsiye ederim, S22 modelini alırsanız pişman olabilirsiniz!

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı