S22 alma git S21 veya FE olanı al. Ya da arttir S23 al ama s22 yine alma.Merhaba, bugün telefon bakmaya gittim. Normalde S22 almaya kararlıydım fakat, oradaki personel benim kafamı karıştırdı biraz. Sizce A54 mü yoksa S22 mi?
S22 alma git S21 veya FE olanı al. Ya da arttir S23 al ama s22 yine alma.Merhaba, bugün telefon bakmaya gittim. Normalde S22 almaya kararlıydım fakat, oradaki personel benim kafamı karıştırdı biraz. Sizce A54 mü yoksa S22 mi?
Merhaba, bugün telefon bakmaya gittim. Normalde S22 almaya kararlıydım fakat, oradaki personel benim kafamı karıştırdı biraz. Sizce A54 mü yoksa S22 mi?
Merhaba, bugün telefon bakmaya gittim. Normalde S22 almaya kararlıydım fakat, oradaki personel benim kafamı karıştırdı biraz. Sizce A54 mü yoksa S22 mi?
Samsung A34 5G veya S21/FE öneririm. S22'nin bataryası düşük ve Samsung üretimi işlemci yüzünden cihaz ısınıyor.
Bilmediğiniz konularda yorum yapmazsanız sevinirim.
Isınması güçlü bir işlemciye bağlı demişsiniz. Elinize iPhone 14 ya da S23 alın, bir de A54 alın. Bakalım hangisi ilk ısınacak?Samsung üretimi işlemci mi?
SD 8 GEN 1'i ne zamandan beri Samsung üretiyor?
Qualcomm üretiyor.
Hatta bahsettiğiniz cihazlar arasından Samsung üretimi işlemci ile Türkiye pazarına girmeyen tek model de S22.
Bahsettiğiniz diğer cihazlar ise S22'ye yakın bile değiller. Performans ve fiyat olarak 2 kata yakın fark var.
Aynı şekilde ısınması da bahsettiğiniz cihazlardan çok daha güçlü bir işlemciye sahip olmasından kaynaklanıyor olabilir mi acaba?
Isınmayan telefon istiyorsa 3310 alsın.
Bilmediğiniz konularda yorum yapmazsanız sevinirim.
Beğenmeyenlere soruyorum hangi cümlem yanlış?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.