S22 vs iPhone 11

khanjarone

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte B450M S2H
Ryzen 5 3600
Corsair Vengeance RGB Pro SL 16 GB (2x8) 3600MHz C18
MSI RTX3060
16.000 - 17.000 civarında bütçem var.
Samsung S22 ile iPhone 11 arasında kararsızım. Aslında S22 daha mantıklı gibi ama batarya ve ısınma şikayetleri çok fazla. iPhone daha düşük mAh değerine sahip onun da bataryası çok iyi olduğu söylenemez. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

S22'de ki Snap 8 Gen 1 biraz sorunlu bir işlemci. Hem çabuk ısınıyor hem de bataryayı performanslı işlerde daha çok emiyor. Iphone 11'de biraz eskidi. Ne desem bilemedim. Birinin ekranı daha iyi diğerinin stabilliği. Sanırım illa ikisinden birini tercih edecek olsaydım 11 tercih ederdim. Ekranı Amoled olmasa da güzel. Kamera renkleri bence daha iyi veriyor, sosyal medya da daha iyi, video çekimde daha iyi, oyun performansı daha stabil. Güncelleme konusunda da S22'nin önüne geçeceğini düşünüyorum. Tabi kararımda şuan M52 kullanmamda etkilidir. Ben farklılık seviyorum. Genelde bir Iphone bir Android şeklinde gidiyorum. Ama illa ikisinden biri olmayacaksa 17.000 bütçe de Z Flip 3'de alabilirdim. Çok farklı ve güzel geliyor.

S22 ve iPhone 11 denk modeller değiller.
S22 her anlamda bariz üstün. Her şey bir yana bu kadar para verip 326 PPI, LCD ekran kullanmak mantıklı değil.

5G, 120 Hz ekran, kamera, yazılım desteği vs. olarak iPhone 11 ile en ufak benzerliği yok.

S22 ve iPhone 11 denk modeller değiller.
S22 her anlamda bariz üstün. Her şey bir yana bu kadar para verip 326 PPI, LCD ekran kullanmak mantıklı değil.

5G, 120 Hz ekran, kamera, yazılım desteği vs. olarak iPhone 11 ile en ufak benzerliği yok.
benziyorlar demedim zaten.. sadece bu fiyat aralığında bu ikisi arasında kaldım dedim

S22'de ki Snap 8 Gen 1 biraz sorunlu bir işlemci. Hem çabuk ısınıyor hem de bataryayı performanslı işlerde daha çok emiyor. Iphone 11'de biraz eskidi. Ne desem bilemedim. Birinin ekranı daha iyi diğerinin stabilliği. Sanırım illa ikisinden birini tercih edecek olsaydım 11 tercih ederdim. Ekranı Amoled olmasa da güzel. Kamera renkleri bence daha iyi veriyor, sosyal medya da daha iyi, video çekimde daha iyi, oyun performansı daha stabil. Güncelleme konusunda da S22'nin önüne geçeceğini düşünüyorum. Tabi kararımda şuan M52 kullanmamda etkilidir. Ben farklılık seviyorum. Genelde bir Iphone bir Android şeklinde gidiyorum. Ama illa ikisinden biri olmayacaksa 17.000 bütçe de Z Flip 3'de alabilirdim. Çok farklı ve güzel geliyor.
teşekkürler.. ama katlanır cep telefonları gözüme çok hoş görünmüyor

6 gündür S22 kullanıyorum. Isınma diye bir şey yok. Tüm gün elimde telefon. 120Hz ekranda birçok test yaptım. Bence diğer telefonlardan farkı yok. Batarya konusunda 60Hz de 6 saat civarı ekran süresi var. Bunun içine YouTube, Instagram ve oyunlar hepsi dahil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı