S22+ vs S23

Bütçe
35000
Farklar sadece pil, ekran boyutu, daha hızlı şarj(45W) bunun dışında fark yok. Kalan şeyler aynı kamera vs.

Hocam bir şey soracağım son kez. S23 serisinde çift ses çıkış kanalı var mı alt ve üst olacak şekilde? Ben Redmi Note 10 Pro kullanıyorum hem altta hem üstte ses çıkışı var. Ve bu cihazlar yüksek sesli bir yerde video kayıt aldıktan sonra o kaydı dinlerken veya dışarı aktarırken cızırtı, ses patlaması yapar mı? @429065

Hocam bir şey soracağım son kez. S23 serisinde çift ses çıkış kanalı var mı alt ve üst olacak şekilde? Ben Redmi Note 10 Pro kullanıyorum hem altta hem üstte ses çıkışı var. Ve bu cihazlar yüksek sesli bir yerde video kayıt aldıktan sonra o kaydı dinlerken veya dışarı aktarırken cızırtı, ses patlaması yapar mı? @429065
Stereo hoparlör var ve net kaliteli ses veriyor. Cızırtı patlama yapmıyor.

Yani tam bilmiyorum o yüzden sordum. Genellikle düğün ortamlarında kullanılacak ve hoparlöre yakın bir alanda videolar çekilecek. Redmi Note 10 Pro telefonumda yok öyle bir sorun ondan bunda olur mu diye sordum.
S23'de olan cızırtı başka her cihazda olur zaten. O konuda rahat olabilirsiniz. Gayet basarili hoparlörleri var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı