S22 vs S23FE

ultramen

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Birkaç hafta içinde yeni bir telefon alacağım. Fakat bu iki model arasında çok kararsız kaldım. Günde en fazla 4-4.30 saat bakarım o sürede de Instagram ve YouTube'a bakarım hayday bir de Netflix üzerinden GTA filan oynarım. Bataryanın 1 günü çıkarmasını beklerim. Ayrıca kamera da benim için önemlidir. Gönlüm gerek tasarım gerek kamera yönünden S22'den yana fakat batarya sorun çıkarır mı emin olamadım. S23FE ise batarya ve daha güncel bir telefon ama a serisi kalın çerçeveli ve Exynos işlemci sorun yaratır mı bilemedim. Sosyaldeki konuların çoğu 1 yıl önce o zamandan bu yana S22 batarya ve ısınma sorunu güncelleme ile çözüldü mü? Eğer batarya ve ısınma sorunu çözüldü ise dediğim gibi S22 almayı düşünüyorum.
Telefondan beklediklerimi yazdım en mantıklı model hangisi olur? Ayrıca iki telefon da ne kadar güncelleme alacak. Bu iki telefonu kullanan arkadaşlarda fikirleri belirtip hangi koşullarda kaç saat ekran süresi aldığını yazarsa güzel olur. (sadece bu iki telefondan birini alacağım başka model önermeyin ) son olarak hangi cihaz daha stabil çalışır çünkü almışken beni en az 4-5 sene idare etmeli.

Son düzenleme:
Premium hissiyat ve kamera falan istiyorsanız S22. Haricinde S23FE. Ama şunu söylemeliyim. S22 güçlü bir model olsa da 8G1 işlemcisi nedeniyle pili hızlı bitiyor ve çok ısınıyor. Isınmayı göz ardı edebilecekseniz bir tane Powerbank'te alırsanız iyi olur.

Sosyaldeki konuların çoğu 1 yıl önce o zamandan bu yana S22 batarya ve ısınma sorunu güncelleme ile çözüldü mü? Eğer batarya ve ısınma sorunu çözüldü ise dediğim gibi S22 almayı düşünüyorum

Kısmen çözülebildi. Üretimden kaynaklı verimsizlik hala duruyor. Bunu çözemezler sadece en aza indirebilirler.

Premium hissiyat ve kamera falan istiyorsanız s22. haricinde S23FE. Ama şunu söylemeliyim. S22 güçlü bir model olsa da 8G1 işlemcisi nedeniyle pili hızlı bitiyor ve çok ısınıyor. Isınmayı göz ardı edebilecekseniz bir tane Powerbank'te alırsanız iyi olur.

Kısmen çözülebildi. Üretimden kaynaklı verimsizlik hala duruyor. Bunu çözemezler sadece en aza indirebilirler.

S23 FE, S22'den daha serin kalan bir model. S22'de oyun oynamak pil ve sicaklik yonunden zorlar. S23 FE'nin kamerasi S22'ye yakin, telefoto ve genis acida biraz geride.

Peki ikisi arasında ekran süresi farkı çok var mı?

Ortalama aşağıdaki gibi bir süre alırsınız. Testte S23 var ne kadar S23 ve FE batarya süreleri YouTube'da aynı gibi gözükse de gelen sonuçtan 1 saat düşün.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yurt dışı 0 kapalı kutu 256 GB S23 Ultra. 26 bin TL.

Bu cihaz pil konusunda tank gibi ama isteyeceğini düşünmüyorum.

Ortalama aşağıdaki gibi bir süre alırsınız. Testte S23 var ne kadar S23 ve FE batarya süreleri YouTube'da aynı gibi gözükse de gelen sonuçtan 1 saat düşün.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

S23FE 4 saat ekran süresi alıyordum iade ettim hocam ben. Yurt dışı S23'u kayıt sorunu yaşamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı