3 saat ekran süresi zar zor veren bir telefon rezalet bir bataryası var. Kullanılabilir değil.S23 FE premium durmuyor. S21 FE bile daha premium ben kesin S22 alırdım.
S23 FE benceKriterlerim: Dizayn, batarya, kamera. Oyunla işim yok kamera ve dizayn olarak S22, batarya olarak S23FE. Baktıklarıma göre sizce hangisi daha mantıklı olur?
Katılıyorum. A serisi giriş telefonlara benziyor. Çerçeveleri çok kalın. Hiç göze hitap etmiyor. S22 ise çok zarif ve tatlı bir görünüşe sahip. Ben alacak olsam S23 almaya çalışırdım. Olmazsa S23'e para biriktirir yine alırdım.S23 FE premium durmuyor. S21 FE bile daha premium ben kesin S22 alırdım.
Önerim A55 batarya önemliyse bu telefonlara karşı. Kamerasıda kötü değil orta seviye.Kriterlerim: Dizayn, batarya, kamera. Oyunla işim yok kamera ve dizayn olarak S22, batarya olarak S23FE. Baktıklarıma göre sizce hangisi daha mantıklı olur?
s22 almak istiyorum bataryası çok kötü diyorlar bazı yorumlarda da batarya olayı yalan diyorlar hangisi doğru bilemedim kamerada önemli benim içinÖnerim A55 batarya önemliyse bu telefonlara karşı. Kamerasıda kötü değil orta seviye.
yorumlarda iyi diyen var kötü diyen karar veremedim s23fe nin de dizaynı çok kötü cebe sığmaz3 saat ekran süresi zar zor veren bir telefon rezalet bir bataryası var. Kullanılabilir değil.
evet ama s22 nin bataryası kötü diyorlar kararsız kaldımS23 FE premium durmuyor. S21 FE bile daha premium ben kesin S22 alırdım.
Valla batarya olayı yalan falan değil okulda zümremde var S22, bende S23 FE var bi ayarlardan baktım %200 şarj ile 6 saat civarı ekran süresi almış. Ben ise %80 şarj ile 4 - 4.5 saat ekran süresi alıyrorum. S23 FE nin bataryası da iyi değil ama S22 ye fark etar.s22 almak istiyorum bataryası çok kötü diyorlar bazı yorumlarda da batarya olayı yalan diyorlar hangisi doğru bilemedim kamerada önemli benim için
Valla batarya olayı yalan falan değil okulda zümremde var S22, bende S23 FE var bi ayarlardan baktım %200 şarj ile 6 saat civarı ekran süresi almış. Ben ise %80 şarj ile 4 - 4.5 saat ekran süresi alıyrorum. S23 FE nin bataryası da iyi değil ama S22 ye fark etar.
S22 ve S23 fe batarya olarak sıkıntılı ve ısınma problemleri var. A55 sizin için daha iyi bir tercih olacaktır.s22 almak istiyorum bataryası çok kötü diyorlar bazı yorumlarda da batarya olayı yalan diyorlar hangisi doğru bilemedim kamerada önemli benim için
yorumlarda iyi diyen var kötü diyen karar veremedim s23fe nin de dizaynı çok kötü cebe sığmaz
evet ama s22 nin bataryası kötü diyorlar kararsız kaldım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.