S22 vs. Yenilenmiş S22 Ultra

ProfesorTesla

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, öncellikle forumda yeni olduğum için hatalarım için kusura bakmayın. Ben de A52s vardı ama iç ekranı bozuldu. s22 mi almalıyım yoksa yenilenmiş s22 ultra mı kararsız kaldım aralarında 9bin TL fark var. Telefonumu yaptırmak istiyordum normalde ama ekran fiyatları uçmuş ve bu 2.kez olan bir durum ve artık garantisi yok. O yüzden ya da başka telefon önerileriniz varsa memnuniyet duyarım. Samsung olursa güzel olur çünkü yıllarca samsung kullandığım için çok alıştım ve saat kulaklık gibi ekosistemleri olduğu için samsungtan vazgeçmek istemiyorum. Yorumlarınız için teşekkürler. Söylemeyi unutmuşum s23 fe de bakmıştım ama s23 fe hakkında biraz olumsuz yorum okuduğum için arada kaldım.

Merhaba, öncellikle forumda yeni olduğum için hatalarım için kusura bakmayın. Ben de A52s vardı ama iç ekranı bozuldu. S22 mi almalıyım yoksa yenilenmiş S22 Ultra mı kararsız kaldım aralarında 9bin TL fark var. Telefonumu yaptırmak istiyordum normalde ama ekran fiyatları uçmuş ve bu 2.kez olan bir durum ve artık garantisi yok. O yüzden ya da başka telefon önerileriniz varsa memnuniyet duyarım. Samsung olursa güzel olur çünkü yıllarca Samsung kullandığım için çok alıştım ve saat kulaklık gibi ekosistemleri olduğu için Samsung'tan vazgeçmek istemiyorum. Yorumlarınız için teşekkürler. Söylemeyi unutmuşum S23 FE de bakmıştım ama S23 FE hakkında biraz olumsuz yorum okuduğum için arada kaldım.

S23 FE bence. Olumsuz yorumlara bakarsan telefon alınmaz.

Merhabalar, öncellikle forumda yeni olduğum için hatalarım için kusura bakmayın. Ben de A52s vardı ama iç ekranı bozuldu. s22 mi almalıyım yoksa yenilenmiş s22 ultra mı kararsız kaldım aralarında 9bin TL fark var. Telefonumu yaptırmak istiyordum normalde ama ekran fiyatları uçmuş ve bu 2.kez olan bir durum ve artık garantisi yok. O yüzden ya da başka telefon önerileriniz varsa memnuniyet duyarım. Samsung olursa güzel olur çünkü yıllarca samsung kullandığım için çok alıştım ve saat kulaklık gibi ekosistemleri olduğu için samsungtan vazgeçmek istemiyorum. Yorumlarınız için teşekkürler. Söylemeyi unutmuşum s23 fe de bakmıştım ama s23 fe hakkında biraz olumsuz yorum okuduğum için arada kaldım.
eğer telefon iyi durumdaysa ve garantisi varsa s22 ultra alınabilir. max bütçenin ne olduğunu söylermisin birde

B olarak gözüküyor 27 bin TL S22 ise 18 bin TL. Uzun süre kullanmak istiyorum en azından 2 yıl götürecek bir telefon olsun istiyorum.

Kronik sorunları olduğu söylendiği için arada kaldım.

S22 Ultra alın kronikler düz modellerde var. Onlarda pek kronik sayılmaz 6.1 inç küçük telefon bundan dolayı bataryası küçük şarj az gidiyor ısınma problemi maalesef ki var ama çok oyun oynayan biri değilseniz veya fan kullanırsanız sorun yaşamazsınız.

S22 Ultra alın kronikler düz modellerde var. Onlarda pek kronik sayılmaz 6.1 inç küçük telefon bundan dolayı bataryası küçük şarj az gidiyor ısınma problemi maalesef ki var ama çok oyun oynayan biri değilseniz veya fan kullanırsanız sorun yaşamazsınız.
Pek oyun oynayan biri değilim gün de 1-2 saat mlbb oynuyorum o kadar. Ultra istememin sebebi aşırı not tuttuğum için büyük ekran istiyorum ve çok fazla dizi film izleyen birisiyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı