S23 alınır mı?

Bütçe
25.000
Trendyolda 24k
Samsungta 31k
Telefoncular kac tlye veriyor acaba?
Telefonculara uğrayıp risk alma.
Trendyol'dan 8/256 alabilirsin.

Evet hocam fazla arttı
Evet hocam kamera kısmında bir kaç eksik var buna laf yok ama androide 26k vermek sorun çıkarır mı?
İşin kötü tarafı iPhone 1.000 dolar değerinde ise vergilerle 2.000-2.500 dolar fiyattan satılıyor.

S23 varken de gidipte iPhone 12 tercih edilmemeli.

Hocam daha önce trendyoldan telefon almadım nasıl olur ki güvenemiyorum pek
Satıcıların yorumuna ve puanlamasına dikkat etmen yeterli, 2 hafta içinde cihazı iade etme hakkın var.

Unutmadan söyliyeyim Samsung'un batarya kalibrasyon süreci var, ilk gün yoğun kullanımda cihaz fazla ısınırsa sorunlu deme.

Trendyolda 24k
Samsungta 31k
Telefoncular kac tlye veriyor acaba?

Evet hocam 31k yazıyordu
S23 256
Boyle giderse tuşlu telefon alacağım🥲

Konya'da 26 gibi bir fiyat veriyor telefoncular. Cihaz gerçekten güzel. Tek rakibi iPhone. Onlar da çok pahalı.

Satıcıların yorumuna ve puanlamasına dikkat etmen yeterli, 2 hafta içinde cihazı iade etme hakkın var.

Unutmadan söyliyeyim Samsung'un batarya kalibrasyon süreci var, ilk gün yoğun kullanımda cihaz fazla ısınırsa sorunlu deme.
Tesekkur ederim hocam

Konya'da 26 gibi bir fiyat veriyor telefoncular. Cihaz gerçekten güzel. Tek rakibi iPhone. Onlar da çok pahalı.
Evet bende ios istiyorDUM.
Ben iphone 13e 35k verecek kadar zengin değilim.
S23e 26k vermek bile düşündürüyor.

Trendyol'da Samsung 29 bine çekmiş S23 fiyatını, erken davranmak lazım.
İşin kötü tarafı telefon aldım alacağım diyesiye bi 1 2 haftalık süreç geçebilir
O zaman ne yapacağım bilmiyorum.
Ulan hayaaaatt

Trendyol'da Samsung 29 bine çekmiş S23 fiyatını, erken davranmak lazım.
Kör şeytan riske at vergi indirimi olayını bekle diyor da ona da tam güvenemiyorum

İşin kötü tarafı telefon aldım alacağım diyesiye bi 1 haftalık süreç geçebilir
O zaman ne yapacağım bilmiyorum.
Ulan hayaaaatt
1 aylık maaşı dâhâ masaya koyarsın ne olacak? 😂
Kör şeytan riske at vergi indirimi olayını bekle diyor da ona da tam güvenemiyorum
Siyasilere güven mi olur gözünü seveyim.
Yarım seneye kalmadan 800 bin altına boş paket Egea kalmayacak, bu sene başında 550 kağıda bulunuyordu. Bir vaat verdiler ortadan kayboldular.

Evet hocam 31k yazıyordu.
S23 256.
Boyle giderse tuşlu telefon alacağım🥲

Ben bir süredir cihaz bakıyorum, gönlüm S23 bütçem ise S22 dedi ve açıkçası her iki cihazı mağazada inceleyince farkı gerçekten hissettim. Niyetim vergi indirimini beklemek olsa da dün gece gelen zamlar ile birlikte ben geçici süreliğine S20FE satın aldım, eğer ki öğrencilere vergi indirimi olurda gerçekleşir ise S23 alıp S20FE'yi elimden çıkaracağım. Daha önce s ve Note serisi Samsung'lardan gerek uzun gerekse kısa süreli tecrübe ettiklerim olmuştu, bence S23 şu ana kadar en kusursuzu. Ülkemiz telefon piyasasında bence fiyatını hak ediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı