Evet hocam uygulama üzerinden yapıyor. O kadar çok detaya inmedim genel olarak ikisi de çok güzel çekmiş. 11 saat ekran süresini S23'te değil ama S23+ da alırsınız. Zaten S23 14 Pro dengi bir cihaz değil. Dediğim gibi aradaki fiyat farkı benim için çok fazla parası olan alabilir. Tek diyeceğim S23 aldıklarında pişman olmayacakları. Gönül rahatlığıyla herkes alıp kullanır. Ben çıkarıp masaya iPhone koymak istiyorum diyenler içinde masada ekran dönük şekilde dururken herkes iPhone zannediyor3-4 ay boyunca araştırdım çabaladım sonunda aldım 1 ay da kullanıyorum çok memnunum iyi ki almışım. Kamera da güncellemelerle 14 Pro kadar olmasa da bayağı bir gelişme gösterecektir. Diyeceklerim bu kadar
![]()
Hocam S23'e kötü cihaz demiyoruz. Ben bazı farkları yazdım. Senin dediğin gibi çok fiyat farkı var. İsteyen verir isteyen vermez. Ben 46k e 14 Pro 128 GB aldım. Aynı cihaz şu anda 55k. Zerre pişman değilim.
Fiyatları aşağı yukarı aynı olduğu için iPhone 12 dedim hocam. iPhone 14 almak istiyorsa biraz daha çalışması gerekecek konu sahibi arkadaşın. Dediğim gibi içine sinen telefonu alsın bırakalım ben kullanmamama rağmen S23 diyorum olay sadece kamerada olmamalı, oyunlarda da aynı şekilde her şey grafik değildir. Ben 1 senedir TCL 20e kullanıyorum çok ortalama bir telefon ama işimi görüyor APK indirmek istesem indiriyorum, kamerası ortalama fakat işimi görüyor, oyun oynamıyorum, sosyal medya da iyi bir performansı var ve bu Android bir telefon hocam. Fakat kamera gösteriş diyorsa iPhone alabilir. iPhone 11 bile 26k gerisini siz düşünün yani böyle bir bütçede iPhone önermeleri çok saçma. iPhone 11 4 model önce de kalan bir telefon iPhone 15 çıkacak, ona rağmen iPhone 11 26k daha diyeceğim başka bir şey yoktur.
Hocam sıfır 11 alınmasını tavsiye etmiyoruz. Fiyatlar uçtu bu doğru ama burada Apple'dan ziyade ülkedeki enflasyonun ciddi boyutta olması ve paramızın değersizleşmesi ciddi bir etken.
Son düzenleme: