- Makaleler
- 1
O butcede ben sahsen yeni cikan Nothing Phone 2a alirdim.
Sosyoloji araştırmalarım sonucu elde ettiğim verilerdi.Ne alakası var?
Sosyoloji araştırmalarım sonucu elde ettiğim verilerdi.
Aynen öyle bende de Android var. Zengin olduğumuzda yapacağımız ilk iş Iphone almak olacak kardeşim.Bende android var kesinlikle maddi durumum kötü yani.
Yeniden araştırabilirsin.Sosyoloji araştırmalarım sonucu elde ettiğim verilerdi.
Herkes aynı değil. Şu an androidin en iyi cihazları iPhone'dan daha başarılı iş yapıyor ama kıymeti bilinmiyor işte.Sosyoloji araştırmalarım sonucu elde ettiğim verilerdi.
Bu tarz teknoloji forumlarının dolduruşlarına bakma kral. Genelde kağıt üzerindeki verileri baz aldıklarından Iphone'un kasasının kalitesinden bile bir haberler.Ya yok öyle bir şey. Ben iPhone kullanıyorum fakat Samsung daha çekici geliyor.
Neden böyle bir algınız var?Aynen öyle bende de Android var. Zengin olduğumuzda yapacağımız ilk iş Iphone almak olacak kardeşim.
Bu tarz teknoloji forumlarının dolduruşlarına bakma kral. Genelde kağıt üzerindeki verileri baz aldıklarından IPhone'un kasasının kalitesinden bile bir haberler.
Ne alaka? Her Iphone kullanmayan fakir mi oluyor? Belki IOS sevmiyor. Ayrıca Android'in amiral gemisi Iphone'dan iyiyken neden Iphone alalım? Yıl olmuş 2024, hâlâ parmak izi olmayan ve yeni yeni 120 Hz'ye geçmiş bir telefona 70-80 bin niye veriyim?Sosyoloji araştırmalarım sonucu elde ettiğim verilerdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.